ulei de ricin Nanoil

Acest ulei acționează ca 3 produse diferite de înfrumusețare! Citiți mai multe despre Nanoil Castor Oil

Ser de gene și sprâncene, mască de păr și demachiant – trei produse complet diferite. Ce au în comun? Le puteți înlocui cu doar un produs! Este posibil cu Nanoil Castor Oil. Dați-mi voie să vă prezint acest ulei unic. Lectură plăcută! 🙂

Cunoașteți trăsăturile caracteristice ale uleiului de ricin? Este un ulei dens și ușor de culoare aurie care este presat la rece din semințele boabelor tropicale de ricin. Un aspect interesant este că fructele roșii și țepoase au semințe mari de diferite culori. Sunt folosite pentru producția uleiului prețios care poate aduce numeroase beneficii sănătății și frumuseții noastre. Datorită conținutului de pe peste 80% acizi grași, face minuni la nivelul pielii și părului.

Apreciez produsele de înfrumusețare naturale și ecologice de mult timp, deci uleiul de ricin Nanoil este alegerea noastră de top. Datorită acestui produs multifunțional, am mai mult spațiu pe rafturile din baie. Nanoil Castor Oil este serul de sprâncene și gene, masca de păr și demachiantul meu. Probabil că vă întrebați cum este posibil. Dați-mi voie să vă explic!

# ulei de ricin ca ser de sprâncene și gene

ulei de ricin ca ser de sprâncene și gene

Căutați un remediu pentru sprâncene sau gene deschise la culoare, rare și deteriorate? Uleiul de ricin este un ser natural de îndesire și intensificare a creșterii. Are un efect suplimentar de închidere a culorii. 

Sprâncene: folosiți o periuță de rimel și aplicați o cantitate mică de ulei pe gene și aveți grijă să nu pătrundă în ochi. Repetați cu regularitate aplicarea, preferabil în fiecare zi înainte de culcare. Dacă aveți o pensulă unghiulară, subțire, puteți, de asemenea, aplica uleiul pe linia genelor pentru a consolida bulbii și foliculii de păr.

# ulei de ricin ca mască de păr

ulei de ricin ca mască de păr

Probabil că ați auzit de efectele incredibile ale tratamentelor de păr cu ulei. Nu trebuie să cheltuiți o avere și puteți obține cu ușurință un păr strălucitor și frumos. Uleiul de ricin este foarte dens și dificil de distribuit la nivelul șuvițelor, prin urmare este mai indicat să-l încălziți înainte și apoi să-l aplicați în părul umed înainte cu 30 de minute înainte de șamponare pentru a avea timp să pătrundă în păr.

Înainte de aplicare, este recomandat să folosiți un produs de intensificare sub forma unui gel de semințe de in, gel de aloe sau apă florală. De asemenea, puteți intensifica efectele dacă aplicați o cască de duș sau un prosop pe cap – acest tip de ”flux” deschide solzii cuticulelor de păr, astfel încât substanțele nutritive benefice din ulei pot pătrunde în straturile profunde ale părului.

Pentru a îndepărta uleiului, aplicați un balsam timp de câteva minute înainte de spălare – aceasta va acționa ca un emulsificator, ducând la eliminarea facilă a uleiului, astfel încât acesta nu lasă niciun reziduu uleios. 

# ulei de ricin ca ulei de îndepărtare a machiajului

ulei de ricin ca ulei de îndepărtare a machiajului

Uleiul de ricin acționează foarte bine în diferite produse pe bază de ulei pentru îndepărtarea machiajului sau OCM (metoda de curățare pe bază de ulei) – curățarea facială cu uleiuri. S-a dovedit că uleiurile sunt foarte eficiente în îndepărtarea machiajului, uleiului și prafului care s-a acumulat la nivelul pielii.

Dacă folosiți uleiul de ricin pentru curățare, trebuie să-l eliminați folosind fie un gel de cărățare pe bază de apă sau un material din bumbac. Această metodă de curățare lasă pielea hidratată, elastică și, contrar aparențelor, nu astupă porii pielii. Este o alegere bună pentru tenul sensibil și ușor iritabil care nu tolerează demachiantele obișnuite de machiaj sau procedurile care implică frecarea. 

Sper că v-am încurajat să încercați Nanoil Castor Oil. Acest produs multifuncțional de înfrumusețare este disponibil aici nanoil.ro/ulei-de-ricin. Vi-l recomand cu căldură.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.