nanoil spray de protecție termică

Astfel îmi mențin părul sănătos în timpul stilizării termice. Recenzie Nanoil Heat Protectant Spray

Postarea de astăzi va fi despre un tratament de îngrijire a părului, totuși, despre unul un pic diferit de cel pe care îl asociem de obicei cu această procedură. La ce mă refer?

Dacă doriți să oferiți părului cea mai bună îngrijire și să-l mențineți sănătos, nu este suficient să-i oferiți doar substanțe nutritive. Trebuie, de asemenea, să protejați podoaba capilară împotriva deteriorării termice deoarece temperaturile ridicate au cel mai rapid impact negativ asupra părului. Pentru a îndeplini acest obiectiv, trebuie să optați pentru un spray de protecție termică decent.

Personal, vă recomand să încercați Nanoil Heat Protectant Spray. Nu este scump, fiind astfel un cosmetic ideal pentru început. Dar sunt destul de sigură că nu-l veți schimba mai târziu cu un alt produs de protecție termică.

În acest mod vă puteți proteja părul împotriva deteriorării termice

Pentru a-mi ajuta părul să crească lung și sănătos, îi ofer cu regularitate substanțe nutritive. Tratamentul de păr cu ulei este o procedură pe care o aplic în fiecare săptămână. Totuși, nu este suficient. Trebuie, de asemenea, să izolez părul de temperatura ridicată și pentru a face asta:

  • îmi protejez părul împotriva razelor UV și luminii solare purtând o pălărie sau șapcă în zilele însorite.
  • încerc să nu folosesc placa de păr prea des. Acest aparat distruge fibrele de cheratină și lipsește părul de umiditate.
  • spray-ul de protecție termică a devenit un produs esențial de îngrijire a părului. Am găsit unul care este, de asemenea, infuzat cu substanțe nutritive – mai multe despre asta într-un moment.
  • folosesc setarea de temperatură medie a uscătorului. Chiar dacă durează mai mult timp să-mi usuc părul, este mult mai sigură.

nanoil spray de protecție termică

Nanoil Heat Protectant Spray – expert împotriva temperaturilor ridicate

De câteva săptămâni, spray-ul de protecție termică Nanoil este unul dintre cele mai importante cosmetice pe care le folosesc zilnic. Îmi protejează părul împotriva efectului negativ al stilizării termice. Acesta înseamnă, de fapt, că Nanoil Heat Protectant Spray nu permite eliminarea umidității din păr, combătând astfel deshidratarea și deteriorarea. Din câte știu, ca singurul cosmetic de acest tip, spray-ul de protecție termică Nanoil conține mătase. Această substanță repară părul deteriorat și previne electrizarea. După prima aplicare, nu mi-a venit să cred cât de neted și strălucitor a devenit părul meu. De asemenea, părea mai… des? Cred că părul meu este acum mult mai voluminos.

Astfel se folosește produsul de protecție termică de la Nanoil

Nu este nimic surprinzător la folosirea acestui spray. Pur și simplu, îl aplic după spălarea și uscarea părului cu un prosop. Apoi îl usuc ca de obicei. Totuși, trebuie să știți că acest produs oferă mai multe aplicări.

De exemplu, îl puteți aplica înainte de a merge la plajă pentru a proteja părul cu ajutorul unui filtru UV. Nanoil Heat Protectant Spray are o formulă ușoară și non-uleioasă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă va distruge coafura.

De asemenea, îl puteți aplica pe părul uscat pentru a preveni electrizarea și pentru a sigila umiditatea, ceea ce este foarte util atunci când petreceți timp în încăperi cu aer condiționat precum biroul sau mașina. Astfel, părul își va menține strălucirea.

spray de protecție termică nanoil

Gata de cumpărături?

Nu vreau să par leneșă, dar prefer să comand unele produse de înfrumusețare online deoarece pot economisi mai mult timp. Dacă nu vă deranjează să faceți cumpărături online, vizitați nanoil.ro și comandați un recipient de Nanoil Heat Protectant Spray. Durează doar câteva secunde și produsul va fi livrat în doar câteva zile.

Vă sugerez să aruncați o privire și altor produse de înfrumusețare Nanoil. Poate vi s-a terminat masca de păr sau șamponul? Poate aveți nevoie de un ulei de plante sau un balsam leave-in? Puteți găsi toate acestea în magazinul oficial Nanoil.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.