BH Cosmetics Shaaanxo – o paletă cu farduri de ochi şi rujuri <3

Bună, frumoasele mele doamne! 🙂

Este absolut minunat. Visul meu de a avea o paletă de machiaj perfectă s-a îndeplinit.

Totul se datorează vloggerului de frumuseţe, Shannon Harris, iubită mai întâi de toată Noua Zeelandă, iar apoi de întreaga lume. În colaborare cu BH Cosmetics, aceasta a lansat o paletă de machiaj absolut extraordinară. Culorile selectate de Shaaanxo sunt uimitoare. Calitatea fardurilor de ochi vă face inima să bată mai rapid, iar rujurile aprind dorinţa în ochi.

Paleta este inteligentă şi are un aspect specifică mărcilor de presigiu. Shannon a făcut un pas imens, punând într-o lumină diferită machiajul şi conceptul de machiaj. Ne-a surprins cu ingenuitatea sa: Shaaanxo se poate deschide pe ambele părţi. Într-o parte vom găsi farduri de ochi frumoase, perfect selectate, puternic pigmentate şi rezistente, iar pe cealaltă parte — unde, de obicei, este spatele paletei — avem o paletă diferită cu rujuri în 9 nuanţe. Rujurile şi fardurile de ochi sunt armonioase şi completează machiajul pentru fiecare nuanţă de ten. Un avantaj incontestabil al fardurilor de ochi Shaaanxo este că acestea au un preţ foarte mic şi că în afara celor 9 farduri de ochi de calitate superioadă, veţi primi şi 9 rujuri rezistente, care oferă o acoperire perfectă. Este un set complet de 18 produse cosmetice de calitate superioară.

Culorile fardurilor de ochi sunt perfect selectate: paletă vă permite să creaţi multe stiluri de machiaj, nu doar machiaj de zi, ci şi de noapte şi, de asemenea, machiaje pline de expresivitate. Farduri de ochi de la nuanţe subtile de bejuri perlate şi roz prăfuit, până la maro şi negru. BH Cosmetics Shaaanxo conţine 9 rujuri de culori diferite, care se potrivesc bine fiecărui tip de ten şi pot fi combinate şi amestecate în orice mod, pentru a obţine nuanţe noi, surprinzătoare. Mi-am dăruit inima şi sufletul acestei palete şi acum v-o recomand şi dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.