Manichiura japoneză

Manichiura japoneză – ce este și cum se efectuează?

Hei!

Tuturor femeilor le place să aibă unghiile frumoase. Un tip de manichiură este cea japoneză. Aparent, este foarte populară, oferă un aspect frumos și este, de asemenea, foarte durabilă. Dacă doriți să vă faceți unghiile folosind această metodă, aflați mai întâi ce este mai exact și cum se efectuează.

Istoria machiajului japonez

Unghiile bine îngrijite și mâinile frumoase au fost întotdeauna semnul distinctiv al fiecărei femei. Dar femeile japoneze? Acestea au descoperit că masarea unor substanțe nutritive la nivelul unghiilor, le îmbunătățește semnificativ aspectul, le lustruiește și le consolidează. Această idee a devenit populară imediat în toată lumea, iar efectele tratamentului sunt incredibile. Manichiura japoneză oferă un efect natural, aspect de care numeroase femei sunt interesate. 

Ce este manichiura japoneză?

Manichiura japoneză este o metodă simplă de a îmbunătăți condiția unghiilor. Aceasta implică masarea unei paste speciale la nivelul patului unghiei și aplicarea unei pudre speciale. Pudra conține diferite vitamine, minerale, cheratină, polen de albine și siliciu. Astfel, patul unghiei devine mai puternic, mai strălucitor și mai puțin vulnerabil la deteriorare. Acest tratament trebuie repetat de câteva ori la fiecare trei săptămâni. În acest timp, nu puteți aplica nicio o ojă colorată de onghii. În general, manichiura japoneză este recomandată pentru persoanele cu unghii fragile, deteriorate și crăpate. Este, de asemenea, indicată pentru femeile care trebuie să aibă unghii frumoase, din considerente de statut social și serviciu.

În ce constă tratamentul?

Veți avea nevoie de un set care să conțină:

  • pasta care trebuie masată în patul unghiei prin folosirea unui buffer și care conține substanțe nutritive (cheratină, siliciu, ceară de albine, vitamine), netezește suprafața patului unghiei și oferă luciu;
  • pudra care trebuie masată cu un buffer roz, care protejează pasta aplicată și unghiile împotriva factorilor externi, nocivi, oferă o strălucire sănătoasă și durează aproximativ două săptămâni;
  • buffer verde din piele de cerb folosit pentru masarea pastei;
  • buffer roz de piele de cerb pentru masarea pudrei;
  • buffer cu două fețe pentru lustruirea stratului superior al fiecărei unghii;
  • spatulă din plastic folosită pentru aplicarea pastei și eliminarea cuticulelor.

Cum se folosește setul?

Mai întâi, împingeți cuticulele, piliți unghiile și lustruiți stratul superior al fiecărei unghii. Apoi, aplicați pasta, masând produsul cu bufferul verde. Aplicați pudra cu un buffer roz. Contraindicațiile manichiurii japoneze sunt: infecții fungice, infecții bacteriene, inflamații și reacții alergice, leziuni, cancer, îndepărtarea recentă a unghiilor pe bază de gel sau acrilic.

V-ar plăcea să încercați manichiura japoneză?

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.