Ulei de argan Argan Oil

Recenzie Nanoil Argan Oil

Mă întrebați frecvent despre uleiurile de plante, complet naturale. Doriți să știți pe care îl consider cel mai bun și, prin urmare, pe care îl recomand. Am primit și întrebări despre aplicarea unor astfel de produse de înfrumusețare.

Astăzi, vă voi înlătura îndoielile. De asemenea, vă voi spune câte ceva despre cel mai bun ulei de argan pe care am reușit să-l găsesc pe piață. De fapt, multe persoane împărtășesc aceeași opinie. Despre ce produs este vorba? Nanoil Argan Oil – uleiul de plante preferat al cosmetologilor, bloggerilor, specialiștilor în înfrumusețare… dar dați-mi voie să încep cu începutul. Iată o recenzie a produsului Nanoil Argan Oil.

Uleiul de argan și ingredientele sale pe care le veți adora

De ce merită să folosim uleiul de argan pentru a ne îmbunătăți părul și pielea? De ce este acest ulei, în particular, cel mai popular produs natural de înfrumusețare? Ei bine, pentru mine, datorită compoziției. Știați că uleiul de argan pur conține peste 200 de substanțe active? Impresionant, nu-i așa? Unele componente pe care le puteți regăsi în uleiul de argan presat la rece sunt:

 • polifenolii – substanțe cu o putere antioxidativă imensă,
 • scualen – reglează glandele sebacee (determină secreția unor cantități adecvate de ulei) și hidratează zonele de piele uscată,
 • tocoferolii – un component al vitaminei E care combate radicalii liberi și încetinește îmbătrânirea,
 • Omega 3 și – repară și netezesc pielea și părului, întârzie îmbătrâniea și promovează o piele cu aspect mai tânăr și mai sănătos,
 • butirospermolul – protejează pielea și calmează iritațiile, inclusiv cele provoate de expunerea excesivă la soare.

Uleiul de argan Nanoil și efectele sale asupra pielii și părului

Componentele pe care le-am menționat mai sus sunt doar o picătură din oceanul pe care îl conține uleiul de argan pur. Dar cred că aceste cinci substanțe arată cât de puternic este acest produs complet natural de înfrumusețare.

Cum puteți folosi Nanoil Argan Oil? Ei bine, eu îl aplic regulat în păr și îl folosesc ca ulei de masaj (observație laterală: am observat celulită pe pielea picioarelor). Trebuie să recunosc că în aproximativ o lună, condiția părului meu s-a îmbunătățit semnificativ. Acum este moale, strălucitor și foarte neted. Nu am nicio problemă în a-mi aranja șuvițele într-o coafură drăguță, deoarece am reușit să elimin electrizarea.

În ceea ce privește pielea, a devenit mai suplă și mai fermă. Celulita este redusă, dar știu că asta se datorează și exercițiilor fizice. Rețineți că uleiul singur nu va elimina această imperfecțiune a pielii. 

Opiniile mele despre Nanoil Argan Oil

Acest ulei este preferatul meu dintre toate produsele complet naturale de înfrumusețare. Aș putea scrie un raport lung de o milă despre cât de mult apreciez versalitatea uleiului de argan, dar cred că ar fi mai indicat să vă prezint un scurt rezumat. Merită să cumpărăm Nanoil Argan Oil deoarece:

 • are o valoare minunată și este comercializat într-un recipient mare,
 • ajută la reducerea celulitei și lasă pielea mai netedă,
 • este presat la rece și nerafinat,
 • este perfect pentru tratamentul cu ulei de păr,
 • acționează ca un ser pentru părul despicat,
 • poate fi aplicat pe față, unghii, genunchi, picioare,
 • îndeplinește sarcini multiple, fiind astfel un cosmetic ideal pentru călătorie.

Ulei de argan Argan Oil

Nanoil Argan Oil cerificat

Dacă vă bazați pe obținerea tuturor acestor efecte, trebuie să fiți sigure că uleiul de argan pe care îl folosiți este de cea mai bună calitate. Obținerea rezultatelor promise depinde de procesul de extracție. În cazul produsului Nanoil Argan Oil, acesta nu este rafinat, ceea ce înseamnă că își menține toate substanțele nutritive. Acest ulei este, de asemenea, presat la rece, ceea ce, din nou, asigură calitatea superioară a cosmeticului.

Pentru a rezuma, dacă doriți să încercați uleiul de argan, vă sugerez să folosiți Nanoil Argan Oil. Optați pentru acesta, mai ales când doriți un ulei universal care să vă ajute la repararea părului și pielii.


 

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.