Serurile mele faciale preferate – 5 produse absolut incredibile

Folosiți un ser facial?

Dacă nu, trebuie să cumpărați unul și să-l aplicați în mod regulat!

Dacă da, care sunt produsele voastre preferate?

Am câteva sugestii interesante pentru cele dintre voi care nu și-au găsit încă serul facial preferat. Mai jos, veți găsi 5 produse absolut incredibile. Produse care combină cele mai bune ingrediente, au formulă ușoară și eficiență ridicată.

Sunteți interesate? Atunci continuați să citiți 🙂

SERUL FACIAL

Mai întâi, dați-mi voie să vă explic câteva aspecte esențiale. De ce este important să folosim un ser facial? Deoarece este unul dintre produsele esențiale în rutina de îngrijire a pielii. Poate înlocui crema facială? Nu, aceste produse sunt complet diferite. Există un grup anumit de persoane pentru care serul facial este conceput? Nu, deoarece toată lumea poate folosi un ser facial, indiferent de tipul pielii sau vârstă.

Una dintre caracteristicile serului facial este că poate pătrunde prin epidermă, ajungând în cele mai profunde straturi ale pielii. Aceasta înseamnă că acționează din interior, oferind efecte mai bune decât alte produse de îngrijire a pielii. În plus, un ser facial conține o concentrație ridicată de ingrediente, toate adaptate nenoilor specifice ale pielii, capabile astfel să combată diferite probleme de piele.

După cum puteți observa, serul facial trebuie inclus în rutina zilnică de îngrijire a pielii, mai ales dacă pielea voastră are nevoie de ajutor în combaterea unor probleme tipice.

ALEGEREA SERULUI FACIAL ÎN FUNCȚIE DE TIPUL PIELII

Ca orice alt produs de îngrijire a pielii, serurile faciale conțin diferite ingrediente. De aceea, vă recomand să alegeți unul care să satisfacă nevoiel curente ale pielii voastre. Vă prezint un ghid al serurilor faciale pe care le-am pregătit pentru voi. Sunt sigură că vă va ajuta să alegeți un ser facial bun.

  • Pentru tenul uscat, alegeți un ser facial pe bază de acid hialuronic.
  • Pentru ten matur, alegeți un ser facial pe bază de colagen sau retinol.
  • Pentru tenul cu tendință acneică, alegeți un ser facial pe bază de vitamina C sau retinol.
  • Pentru decolorare, alegeți un ser facial pe bază de vitamina C sau retinol.
  • Pentru ten normal, alegeți un ser facial pe bază de vitamina C sau alor.
  • Pentru roșeață facială, alegeți un ser facial pe bază de castan sălbatic sau arnică.

Sper că ați observat că serul facial pe bază de vitamina C pare a fi un produs multifunțional sau, cel puțin, universal. Este potrivit pentru toate tipurile de piele: mai tânără, matură, acneică, afectată de pete pigmentare sau linii fine. De aceea, astăzi vă voi oferi câteva idei de produse din care puteți alege.

CEL MAI BUN SER FACIAL CU VITAMINA C

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum

Pentru mine, serul Nanoil este cel mai bun deoarece, spre deosebire de majoritatea serurilor, conține o formă stabilizată de vitamina C, nu acid ascorbic care se dizolvă înainte de a avea oportunitatea de a acționa în interiorul pielii. Datorită vitaminei C stabilizate și extractului vegetal provenit din Boerhavia Diffusa, Nanoil Vitamin C Face Serum lasă pielea mai luminoasă, mai netedă și mai frumoasă după o singură aplicare. Zi de zi și săptămână de săptămână, serul îmbunătățește elasticitatea pielii, eliminând astfel ridurile și promovând un aspect tânăr. Nanoil Serum are o consistență plăcută, pe bază de apă, care nu supraîncarcă, se absoarbe rapid și hidratează pielea în profunzime. Chiar ador acest produs cosmetic!

Puteți achiziționa serul Nanoil pe nanoil.ro

Cantitate: 50 ml

2. Clochee Antioxidant Oil Serum with Vit. C

Și aceasta este o bombă de vitamine uimitoare pentru piele pe care sunt încântată să v-o recomand pentru aplicare zilnică. Costă mult, fără nicio îndoială, însă câteodată merită să plătim mai mult. Conține ingrediente precum extractul de trandafir, ulei de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei de semințe de strugure, ulei de migdale și ulei de prună – vedeți? Impresionant! Nu veți găsi atât de multe ingrediente naturale în alte seruri faciale, credeți-mă. Și asta nu este tot deoarece Clochee Antioxidant Oil Serum este, de asemenea, îmbogățit cu vitamina E și vitamina C. Din păcate, cea din urmă nu este ingredientul esențial, ceea ce  este un mare minus după părerea mea. Totuși, aceast produs este complet natural, fără aditivi nedoriți sau substanțe iritante. Dacă optați pentru acest produs, veți obține numeroase beneficii: piele hidratată, hrănită, reparată și regenerată (cu condiția să aplicați serul regulat).

Cantitate: 30 ml

3. La Roche-Posay Pure Vitamin C

Dacă nu ați folosit niciodată cosmeticele La Roche-Posay, trebuie neapărat să încercați câteva din gama variată de produse. De ce? Deoarece La Roche-Posay acționează foarte bine. Pentru început, vă recomand serul facial pe bază de vitamina C, care oferă un efect de iluminare și anti-îmbătrânire. După cum sugerează denumirea, serul Pure Vitamin C conține vitamina C pură combinată cu peptide și acid salicilic. Împreună, acestea formează un amestec care vizează sarcini speciale: stimulează transformarea celulară, ameliorează iritațiile și reduc aspectul ridurilor. Aplicând cu regularitate acest ser, veți observa o mare diferență, pielea devenind mai strălucitoare, mai netedă și mai hidratată. Vă atrag atenția la o singură problemă: după aplicarea serului La Roche-Posay Pure Vitamin C trebuie să aplicați o cremă SPF. 

Cantitate: 30 ml

4. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum

Acum ceva vreme, Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum era serul meu preferat cu consistență de gel. În spatele numelui extraordinar de intersant se află un ser facial bogat în extracte vegetale, saturat astfel cu vitamine și minerale. Ingredientul esențial este vitamina C și de aceea, serul Klairs este eficient în eliminarea decolorării, iluminarea și întinerirea pielii. Alte ingrediente precum extractele de lotus, bujor, anison, grapefruit, bayaline, ceai, crizantemă și rubarbă oferă un efect ușor diferit, însă împreună creează o bombă nutritivă pentru toate tipurile de piele, cu excepția pielii sensibile. Nu sunt sigură că atât de multe ingrediente sunt benefice pentru tenul hiper0reactiv, prin urmare, vă recomand să efectuați un test epicutanat înainte de comandarea serului.

Cantitate: 35 ml

5. Olehenriksen Truth Serum

Am lăsat la sfârșit cel mai scump ser facial pe bază de vitamina C pentru cele pe care nu le deranjează să cheltuie ceva mai mult pe un cosmetic de lux. Serul facial Olehenriksen are o consistență atipică, mai densă decât a altor seruri faciale pe care le-am folosit. Are, de asemenea, o culoare portocalie caracteristică. Pielea absoarbe serul complet, astfel încât nu va crea un strat lipicios sau uleios la suprafața pielii. Nu sunt sigură dacă acest produs nu s-a consumat mai rapid decât alte seruri. Cu toate acestea, cred că este unul dintre cele mai bune seruri iluminatoare de pe piață. Reduce aspectul petelor pigmentare și întârzie apariția ridurilor. Olehenriksen Truth Serum conține, de asemenea, colagen pentru o piele suplă. Extractul de portocale și acidul hialuronic facilitează hidratarea și lasă pielea plăcută la atingere.

Cantitate: 30 ml

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.