cel mai bun obiectiv de rimel

TOP 5 rimeluri pe care merită să le ai în trusa de machiaj!

Probabil că toate suntem de acord că machiajul nu este complet fără rimel. Acest produs este cel care permite sublinierea întregului potențial al privirii noastre și accentuarea ochiului. Cu toate acestea, problema alegerii produsului potrivit devine din ce în ce mai mare, deoarece pe piața de beauty continuă să apară în permanență noi rimeluri. Așa că am decis să realizez un clasament cu TOP 5 rimeluri pe care le-am testat și pe care le recomand!

Câte rimeluri am reușit să testez?

Mascara este un produs extrem de important atunci când vine vorba de un machiaj complet. După cum știi, genele sunt ca o ramă a ochilor, așa că trebuie să fie puse în evidență cu succes. Probabil că, la fel ca majoritatea dintre noi, am testat mii de rimeluri, cu toate acestea, cele mai multe dintre ele au fost o mare dezamăgire pentru mine.

De data aceasta am decis să încerc 5 produse care primesc cele mai multe opinii pozitive în rândul utilizatoarelor. Astfel, am hotărât să le pun în ordine, începând cu cel care a dat cele mai bune rezultate pentru mine.

Ești curioasă să afli descoperirile mele?

Iată TOP 5 rimeluri care nu m-au dezamăgit!

Se spune că în marketing toate trucurile sunt permise. Cu siguranță, producătorii de rimeluri care își laudă produsele știu acest lucru. Așa că am decis să verific dacă promisiunile sunt respectate și în realitate. Așa că am selectat TOP 5 produse care, în opinia mea, ar trebui să-și găsească locul în trusa de machiaj a oricui!

1. Rimeul Nanolash

nanolash rimel

Fiecare clasament are un lider. În ceea ce mă privește, acesta este Nanolash mascara, care nu are concurență. Voi începe prin a spune că produsul poate fi achiziționat în două versiuni. Există rimelul pentru îngroșare Nanolash Volume Up Mascara și rimelul pentru alungire și curbare Nanolash Length & Curl Mascara. Așadar, producătorul s-a asigurat că fiecare dintre noi poate să adapteze mascara în funcție de nevoile personale.

După ce le-am testat, pot spune că rimelurile Nanolash sunt rezistente, nu pătează și nu formează cocoloașe nici măcar pe ploaie torențială. Am remarcat, de asemenea, peria din silicon cu formă perfectă, care:

  • îți permite să acoperi chiar și cele mai scurte gene din colțul ochiului;
  • separă cu precizie genele și previne lipirea lor;
  • face ca aplicarea să fie ușoară.

În plus, acest rimel conține 10 mililitri de produs care ar trebui să țină extrem de mult timp.

2. Lashcode Mascara

lashcode rimel

Următoarea este mascara de alungire și îngroșare Lashcode. Am remarcat imediat peria, asemănătoare cu cea de la Nanolash Mascara. Aceasta m-a ajutat să-mi îmbrac genele cu precizie de la rădăcină până la vârf.

Lashcode Mascara este un produs de lungă durată. Nu s-a șters și nu s-a descuamat în timpul zilei. A făcut față cu succes unei zile ploioase și nu a cauzat „efectul de ochi de panda”. Am fost foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut cu această mascara.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Următorul loc este ocupat de Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara. Deși acest rimel vine într-o cantitate generoasă și cu o perie interesantă ca formă, am observat câteva imperfecțiuni în urma primei aplicări.

Din păcate, au început să se formeze cocoloașe pe gene, care apoi au pătat pielea de sub ochi. Mai mult, după aplicarea unui al doilea strat, genele s-au aglomerat destul de mult și nu au mai arătat bine. În schimb, am observat că genele păreau într-adevăr mai lungi.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara este un produs pe care îl găsești cu ușurință în orice drogherie. Prețul nu este ridicat, ceea ce eu consider că reprezintă un avantaj. Genele mele au părut vizibil mai groase, deși am obținut acest efect abia după ce am aplicat două straturi de produs.

Există totuși problema pătării și a descuamării. După câteva ore, am observat urme pe pleoape, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată cu rimelul Nanolash, de exemplu. Nici peria nu este grozavă, are o formă destul de ciudată și îngreunează aplicarea.

5. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara a reușit să-mi îmbrace genele suficient de bine și a adăugat volum și curbură. În același timp, nu pot spune că efectele au fost în mod deosebit spectaculoase.

Partea bună e că peria este înclinată într-o parte pentru a putea prinde genele mai scurte. Cu toate acestea, după câteva ore, am observat că pleoapele îmi erau pline de pete întunecate. De asemenea, această mascara nu se va comporta bine la temperaturi ridicate, deoarece se estompează rapid.

Rezumat

Fetelor, alegerea unui rimel nu a fost niciodată ușoară și înțeleg perfect acest lucru. Dar, după ce am testat aceste produse, pot spune cu încredere că nimic nu a funcționat la fel de bine pentru mine ca mascara Nanolash.

Acest produs m-a încântat prin consistența sa, prin ușurința aplicării, precum și prin rezistență. Acest rimel va rămâne cu siguranță în trusa mea de machiaj pentru mai mult timp de acum încolo. Totodată, nu mă plâng nici de celelalte produse pe care le-am amintit în acest clasament. În cazul majorității dintre ele însă, a existat mereu un „dar”.

Trebuie să adaptezi produsul la nevoile tale, iar acest lucru îți va permite cu siguranță să obții cele mai bune rezultate și să îți scoți în evidență privirea captivantă!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.