Ce accesorii folosesc pentru îngrijirea pielii?

Bună!

Desigur, vă puteți îngriji pielea acasă, nu trebuie să faceți o programare la coafor. Folosesc diferite accesorii care intensifică eficiența rutinei mele de îngrijire zilnică a pielii. Ce dispoztive de înfrumusețare folosesc în special? Continuați să citiți.

Bentița de păr

Pare a fi doar un articol obișnuit, însă este incredibil de util dimineața și seara, în timpul ritualului de îngrijire a pielii. O pun întotdeauna înainte de a aplica un exfoliant, mască sau cremă facială, de a masa fața și chiar și înainte de a mă spăla pe dinți. Datorită bentiței de păr, îngrijirea pielii faciale este mult mai simplă, plăcută și convenabilă. Folosesc o bentiță lată din material textil, însă puteți opta pentru o bentiță de păr decorativă pentru un aspect fermecător.

Rola facială

Este un accesoriu minunat care oferă o mulțime de aplicări. De exemplu, ajută la distribuirea uniformă a produselor cosmetice, atunci când este răcită în fridiger și folosită pe piele vă oferă o senzație incredibil de plăcută de împrospătare și energizare a pielii, accelerează circulația sângelui, reduce liniile fine, lasă pielea mai suplă și ne conferă mai multă relaxare.

Peria sonică

Nu mă refer la periuța de dinți sonică. Cea pe care o folosesc este concepută pentru tratarea pielii faciale. De fapt, creează un efect similar rolei faciale menționate mai sus, însă diferă în ceea ce privește designul. Emite vibrații și are peri care facilitează semnificativ curățarea, exfolierea și îngrijirea pielii faciale în general. De când am început să o folosesc, pot spune că pielea mea facială este mult mai netedă și are un aspect mult mai îngrijit.

Spatula de aplicare a cremei

Acesta este un alt dispozitiv aparent nesemnificativ care facilitează considerabil rutina zilnică de îngrijire a pielii. Distribuirea cosmeticelor de îngrijire facială folosind spatula-aplicaror este surprinzător mai simplă și mai rapidă decât folosirea degetelor. Vă recomand că folosiți o spatulă-aplicator în special pentru măștile faciale pe bază de acizi sau argilă. Nici nu mă mai murdăresc pe mâini, nici nu-mi mai expun pielea mâinilor la exfoliere (în cazul aplicării măștilor faciale pe bază de acizi).

Prosopul din material textil

În locul prosopului de hârtie de unică folosință, prefer să folosesc un prosop din material textil. Evident, continui să le folosesc pentru a-mi usca fața. De asemenea, folosesc un prosop din material textil pentru a îndepărta machiajul și pentru a-mi curăța fața. Împreună cu uleiul de înfrumusețare și apa caldă, acesta elimină toate impuritățile de pe față.

Ce accesorii folosiți pentru a vă îngriji pielea? Puteți adăuga un articol în lista de mai sus? Vă aștept comentariile.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.