Ce produs poate salva părul deteriorat? Nanoil Keratin Hair Mask

Bună dimineața!

Astăzi, vă prezint o nouă postare/recenzie. Voi scrie despre Nanoil Keratin Hair Mask – un tratament de reparare în profunzime a părului slăbit, deteriorat și fragil. Deci, exact ca al meu.

M-a ajutat acest produs cosmetic? Ce conține? Oferă rezultatele dorite? Este indicat să aplicați o mască de păr cu cheratină acasă? Voi răspunde la aceste întrebări mai jos. Să începem!

Salvarea părului deteriorat!

Trebuie să recunoasc că mi-a luat ceva timp să găsesc produsul cosmetic perfect pentru părul meu deteriorat. Masca de păr cu cheratină Nanoil nu a fost prima mea alegere. Mai întâi, mi-am tratat părul cu ulei de argan (s-a dovedit a fi nu bun, ci nu suficient de bun) și câteva alte produse speciale pentru părul deteriorat (fără rezultate vizibile). Chiar am încercat câteva remedii preparate acasă precum măști de păr pe bază de ou. Acum știu că a fost în zadar deoarece părul are nevoie de o doză substanțială de cheratină, mai ales atunci când este epuizat.

Și părul meu chiar era epuizat…

Evident, eu sunt de vină deoarece am folosit excesiv dispozitive termice de stilizare. Am folosit uscător de păr cu perie rotundă, spray de păr, placă de păr, din nou spray de păr, mi-am aranjat părul în coafuri strâse, mai mult spray de păr și așa mai departe. Părul meu, clar, s-a săturat. Părul nimănui nu poate îndura astfel de torturi. Așa că am sfârșit prin a avea un păr uscat, tern, fragil și supraprocesat. Din fericire, toate acestea sunt de domeniul trecutului.

Masca de păr bogată în cheratină de la Nanoil

În cele din urmă, am descoperit Nanoil Keratin Hair Mask și după o aplicare am știut deja că este EXACT CEEA CE căutam!

Este cea mai bună mască pentru păr deteriorat pe care am avut oportunitatea să o folosesc. Recipientul negru foarte convenabil (nu este din sticlă așa că nicio grijă, nu se va sparge dacă îl scăpați la duș) este decorat cu un aplicator auriu. Ador acest design! <3

Evident, conținutul contează cel mai mult. În cazul produsului Nanoil Keratin Hair Mask, compoziția este la fel de minunată precum ambalajul deoarece această mască de păr ușoară, care nu supraîncarcă părul, este o combinație de cheratină și pantenol. Sunt convinsă că majoritatea femeilor le cunosc deoarece aceste două substanțe sunt esențiale pentru repararea profundă, creșterea adecvată și, în general, pentru menținerea aspectului frumos al podoabei capilare.

❤ Cheratina – repară, sigilează fisurile de pe suprafața firului de păr și întărește părul.

❤ Provitamina B5 – hidratează, revitalizează și îmbunătățește rezistența părului.

De subliant este că masca de păr cu cheratină de la Nanoil este un produs incredibil deoarece nu conține ingrediente de origine animală (cheratina inclusă este sintetică) și nu a fost testat pe animale. Dacă sunteți vegetariene, este produsul perfect.

Recenzie. Care sunt beneficiile folosirii produsului Nanoil Keratin Hair Mask?

Sunt convinsă că doriți să știți cum acționează masca de păr cu cheratină Nanoil. Vă pot spune, face minuni. Este, într-adevăr, o surpriză plăcută.

PRIMA APLICARE:

Nanoil Keratin Hair Mask are o textură ușoară și cremoasă care învăluie părul delicat, lăsându-l mătăsos și neted după doar o singură aplicare. Nu este necesar să aplicați o cantitate mare de produs; doar o picătură este suficientă pentru a netezi și descurca șuvițele. Ador cât de ușor de aplicat este acest produs – trebuie distribuit pe părul umed și clătit după 15 minute. Ador și mirosul Nanoil Keratin Hair Mask. După aplicarea măștii cu cheratină Nanoil pentru prima dată, am simțit că părul meu (încă deteriorat) ar putea să arate și mai bine.

EFECTE DUPĂ 3 SĂPTĂMÂNI:

Evident, Roma nu a fost construită într-o zi, așa că a trebuit să aștept un pic mai mult pentru a-mi repara și întări părul. Totuși, cred că a trebuit să aplic masca cu cheratină Nanoil de cam 3-4 ori pentru a simți că și-a făcut treaba, mai exact părul meu a devenit mai moale, mai rezistent și mai neted mult timp după spălare. După aproximativ 10 zile, am observat că părul cade mai puțin și că a devenit mult mai des, mai voluminos și mai strălucitor. În cele din urmă, masca a eliminat electrizarea, vârfurile despicate și, în general, mi-a fost mai ușor să-mi pieptăm și stilizez părul.

Am descoperit că Nanoil Keratin Hair Mask poate, într-adevăr să:

  • repare părul în profunzime din interior.
  • întărească, îmbunătățească rezistența și să ofere strălucire.
  • prevină slăbirea, subțierea și deteriorarea.
  • ofere părului un aspect mai frumos și mai sănătos.

Aș recomanda această mască de păr de la Nanoil? Desigur că da! <3

Nu se consumă rapid, este maxim de eficientă, miroase superb, lasă părul neted după prima aplicare și repară părul deteriorat mai bine decât orice altă mască.

Pentru mine, masca de păr cu cheratină Nanoil este cea mai bună. M-a ajutat să spun adio părului fragil, predispus la electrizare și tern pe care l-am deteriorat prin stilizare, mai ales termică. Cred că acest produs vă poate ajuta și pe voi deoarece îngrijirea părului deteriorat și supraprocesat este eficientă doar atunci când folosiți instrumentele potrivite. Nanoil Keratin Hair Mask este, fără nicio îndoială, acest instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.