Cele mai bune 3 uleiuri de îndepărtare a machiajului. Punctele negre & Produse Criminale de Machiaj rezistent la apă!

Cunoaşteţi câteva uleiuri de calitate superioară pentru îndepărtarea machiajului şi pentru curăţarea pielii? Cele care vă permit că eliminaţi impurităţile, fără a cauza iritaţii la nivelul pielii? Eu ştiu şi vă prezint uleiurile mele preferate din această categorie.

La început, aş dori să vă prezint câteva informaţii despre curăţarea tenului cu uleiuri. Metoda a devenit populară odată cu publicarea unui manual de îngrijire a frumuseţii coreean. Utilizarea uleiurilor naturale în îngrijirea pielii faciale (chiar şi a tenului gras şi problematic) este unul dintre secretee femeilor asiatice. Cu siguranţă, merită să daţi o şansă uleiurilor!

De ce să utilizăm uleiuri pentru curăţarea tenului?

Uleiurile naturale:

  • elimină excesul de sebum, machiajul şi alte impurităţi;
  • întăresc bariera hidro-lipidică naturală a epidermei;
  • hidratează pielea datorită conţinutului de vitamine şi substanţe nutritive;
  • sunt foarte delicate pentru piele şi acţionează într-un mod natural.

Curăţarea pielii cu ulei este primul pas al procesului în două etape de curăţare utilizat de fani rutinei de îngrijire facială coreeană, care constă în 10 paşi.

Citiţi mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune uleiuri pentru îndepărtarea machiajului!)

Ulei micelar demachiant NUXE cu petale de trandafir

Uleiul micelar demachiant NUXE cu petale de trandafir este preferatul meu dintre toate uleiurile demachiante. Acesta combină uleiul de şofrănel cu extractul de ulei de trandafiri. Nu numai că miroase incredibil, dar îndepărtează şi cel mai rezistent machiaj. Produsul cosmetic este potrivit pentru îngrijirea pielii sensibile (tipul meu de ten) deoarece are o acţiune delicată de curăţare.

Ulei Demachiant RESIBO

Uleiul Demachiant Resibo este a doua alegere a mea în îngrijirea zilnică a pielii. Acţionează minunat pentru toate tipurile de piele, de aceea îl pot recomanda tuturor. Produsul cosmetic include un ulei cu şapte vitamine – ulei de avocado care întăreşte bariera lipidică a pielii, protejând-o eficient. Produsul este minunat pentru eliminarea excesului de sebum şi a impurităţilor.

Ulei Negru Demachiant ERBORIAN

Uleiul Demachiant Erboria este ultima mea propunere. Conţine o mulţime de cărbune activ, ceea ce înseamnă că îndepărtează excelent machiajul, sebumul şi impurităţile, precum şi punctele negre. În ciuda conţinutului de cărbune, produsul are o acţiune extrem de delicată, redă vitalitatea, conferă un plus de radianţă şi curăţă tenul foarte eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.