Cheratina pentru păr: Acționează cel mai bine în aceste măști!

Știați că părul este alcătuit din cheratină?

Puține persoane dau importanță acestui fapt deși este o informație extrem de importantă. Dacă nu știm din ce este alcătuit părul, cum putem să-l reparăm atunci când se deteriorează?

De aceea, m-am gândit că o postare despre cheratină va fi o idee bună.

CHERATINA – UN INGREDIENT ESENȚIAL PENTRU PĂRUL SĂNĂTOS

Cheratina este un ingredient cosmetic care crește în popularitate. De asemenea, este baza tratamentului de netezire a părului despre care sigur ați auzit. Poate credeți că este o nouă descoperire, însă adevărul este că această substanță a fost întotdeauna esențială pentru podoaba capilară. Pur și simplu, nu i-am dat importanța cuvenită.

Ce este cheratina atunci? Este o proteină care alcătuiește părul sau celulele care acoperă fiecare fir de păr, protejându-l și oferindu-i netezime. Deteriorarea stratului de cuticule de cheratină duce rapid la un păr electrizat, static, predispus la rupere, fragil, aspru sau despicat. 

CHERATINA ÎN PRODUSELE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI

Dacă doriți să vă reparați părul deteriorat, aveți nevoie de produse infuzate cu cheratină, de exemplu măști de păr, balsamuri sau chiar șampoane. Puteți revigora cu ușurință șuvițele deteriorate acasă. Tratamentele de salon sunt inutile.

Totuși, iată câteva condiții care trebuie îndeplinite:

  • Cheratină hidrolizată este tipul care acționează cel mai bine pentru tratamentele efectuate acasă deoarece este alcătuită din molecule mici care pătrund mai ușor în firul de păr.
  • Măștile de păr pe bază de proteine, bogate în cheratină oferă cele mai rapide rezultate deoarece acționează cel mai intens și sunt mai eficiente decât balsamurile.

Cunoscând informațiile de mai sus, veți găsi cu ușurință cele mai bune produse care vă vor repara rapid părul deteriorat. Totuși, dacă nu doriți să căutați singure, iată o listă cu măști încercate și de încredere pe care le recomand. 

CELE MAI BUNE MĂȘTI DE PĂR CU CHERATINĂ

 Nanoil Keratin Hair Mask

1 Nanoil Keratin Hair Mask

O ador! O ador pentru textura ușoară, ingredientele simple, cheratina hidrolizată amestecată cu antioxidanți vegetali și formula vegană. Aș putea lista beneficiile măștii Nanoil la nesfârșit, însă dați-mi voie să vă spun doar că este cea mai bună mască de păr bogată în cheratină din câte am testat până acum. Nu doar repară eficient și întărește părul, ci și oferă imediat un aspect mai frumos. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați produsul imediat după spălarea părului și să vă bucurați de un păr mai neted, mai strălucitor, mai puțin electrizat și mai ușor de stilizat după doar cincisprezece minute! De asemenea, masca facilitează rutina de periere. Nanoil Keratin Hair Mask este tratamentul meu numărul unu pe bază de proteine. O recomand din toată inima deoarece nu veți găsi un produs mai bun în acest interval de preț.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

2 Phyto Phytokeratine Extreme Hair Mask

Phyto Paris este un alt brand care oferă un produs minunat pentru femeile care doresc să-și repare părul. Phyto Phytokeratine Extreme Mask combină cheratina derivată din plante cu uleiul de baobab și untul sapote. Uleiurile întăresc stratul lipidic natural pentru a preveni electrizarea, în timp ce cheratina, evident, consolidează și protejează părul împotriva deteriorării. Poate fi folosită la nivelul oricărui tip de păr? Este concepută pentru părul deshidratat, fragil și deteriorat pentru a-l hidrata, repara, întări și netezi. Îmi place recipientul din metal ecologic în care este comercializat. Există și câteva dezavantaje – prețul și cantitatea mică de produs. Decizia de a-l încerca este a voastră.

3 Goldwell Kerasilk Control Intensive Smoothing Mask

Goldwell Kerasilk Control este un alt produs infuzat cu cheratină. Ei bine, nu are nimic neobișnuit – are o consistență cremoasă tipică și o aromă plăcută, este ușor de aplicat și de îndepărtat din păr. Spre deosebire de masca plasată pe locul întâi, este nevoie de mai mult timp pentru a observa efectele. Cheratina este amestecată cu mătase lichidă, ceea ce înseamnă o acțiune dublă și mai multe beneficii pentru păr: ambele ingrediente sunt proteine care repară părul. Este una dintre cele mai bine vândute măști pentru păr deteriorat și rebel deoarece în afară că repară și întărește, oferă un aspect frumos, facilitează perierea și previne electrizarea și efectul static. În general, Goldwell Kerasilk Control Intensive Smoothing Mask este o alegere bună dacă părul dumneavoastră trebuie ținut sub control. Costă mult, însă este comercializată într-un recipient mare, așa că nu se consumă rapid.

4 Kérastase Discipline Maskeratine Mask

Putem vorbi despre cele mai bune produse pe bază de cheratină fără a menționa Kérastase Discipline Maskeratine? Nu ar fi o clasificare de încredere! Ca să fiu sinceră, nu sunt o mare fană a mărcii Kérastase, însă știu că este preferata multor femei. Kérastase Discipline Maskeratine conține Complexul Morpho-Kératine care redă sănătatea și rezistența părului, previne electrizarea și facilitează rutina de periere. Veți putea găsi întreaga listă de ingrediente online, însă o mică avertizare: nu include multe ingrediente naturale în afara proteinelor de grâu; formula este plină de siliconi, parabeni, alcool și parfumuri. Luând în considerare faptul că nu este cel mai ieftin produs, speram – și cred că și voi – să conțină mai multe substanțe naturale și mai puține substanțe sintetice. 

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.