Combaterea celulitei? Pentru mine, asta înseamnă război! Metode de eliminare a celulitei

Bună, frumoaselor!

Am început războiul. Voi combate celulita o dată pentru totdeauna. Nu sunt interesată de jumătăți de măsură, vreau să scap de celulită rapid și să nu mai am de-a face vreodată cu ea. Vara este aici și trebuie să ne expunem picioarele. În afară de alimentație și exerciții fizice, voi folosi, de asemenea, produsele cosmetice potrivite. Cele cu cea mai bună compoziție s-au dovedit a fi cele… preparate acasă. Asta înseamnă, de fapt, că dacă nu le preparați singure, nu trebuie să aveți așteptări prea mari. Serios, am mai multă încredere în rețetele preparate acasă când vine vorba de celulită deoarece conțin mai multe ingredienet anti-celulitice. Exact așa. Dacă doriți să aflați mai multe despre ce trebuie să folosiți în îngrijirea pielii pentru a elimina celulita, vă invit să citiți mai departe.

Câteva cuvinte de introducere, nu vă voi plictisi cu informații despre ce este celulita și cum se formează. Apare, pur și simplu. Indiferent dacă aveți câteva kilograme în plus sau sunteți slabe… nu face mofturi 😉 Una dintre cauzele apariției celulitei poate fi lipsa exercițiilor fizice, așa că…mișcați-vă un pic. Totuși, este esențial să vă susțineți organismul cu produse cosmetice anti-celulitice preparate acasă care conțin ingrediente precum cafea, scorțișoară sau ghimbir. Preparați un ulei sau o mască și aplicați 1-2 pe săptămână. Eu folosesc uleiuri în rețetele mele. Sunt minunate, dar atenție deoarece dacă folosiți prea multe, acestea pot irita pielea.

Cosmetice DIY anti-celulită

Ulei anti-celulită

Pentru a prepara un ulei anti-celulitic, este minunat dacă folosiți ulei de ienupăr, care este inclus în numeroase produse cosmetice de slăbit. Pe de altă parte, uleiul de chiparos stimulează circulația sângelui și limfei. Are impact asupra eliminării toxinelor și depozitelor adipoase din organism. În plus, uleiul de rozmarin tonifiază perfect pielea, iar uleiul de patchouli elimină inflamațiile. Deci, unde veți găsi toate aceste ingrediente într-un singur produs? Exact, nicăieri. Trebuie să le amestecați singure 😉 Deci, să le amestecăm!

Ingrediente:

 • 6 lingurițe de ulei natural (ador uleiul de migdale dulci sau de argan),
 • 3 picături de ulei esențial de ienupăr,
 • 3 picături de ulei esențial patchouli,
 • 3 picături de ulei esențial de chiparos,
 • 3 picături de ulei esențial de rozmarin.

Turnați toate ingredientele într-un vas și amestecați-le. Uleiul este un produs destul de gras pe care este recomandat să-l masați în piele de 1-2 ori pe zi în zonele cu celulită.

Mască de corp anti-celulită

Aveți celulită în zona stomacului, coapselor și feselor? Această mască de corp o va elimina rapid, așa că, fetelor, haideți în bucătărie! Veți avea nevoie de cafea, scorțișoară și ghimbir. Cafeaua stimulează circulația sângelui la nivelul pielii și îmbunătățește elasticitatea. Ghimbirul și scorțișoara au proprietăți de încălzire și stimulează metabolismul celular, susținând reducerea apei, grăsimii și limfei.

Ingrediente:

 • 2 linguri de cafea instant,
 • 2 linguri de scorțișoară,
 • 1 lingură de ghimbir,
 • 2 linguri de alcool,
 • 1 lingură de ulei de argan.

Fierbeți cafeaua într-o cantitate mică de apă.

Adăugați restul ingredientelor.

Amestecați. Asta e tot. Acum să aplicăm.

Aplicați această pastă miraculoasă în zonele problematice. Pentru a evita scurgerea produsului, înfășurați zona cu folie. Băgați-vă sub o pătură pentru a vă încălzi coapsele și pentru ca masca de corp să poată încălzi mai mult zona.

Clătiți masca după 20 de minute și masați cu un ulei preparat anterior.

Tratamentul trebuie repetat de două ori pe săptămână.

Împachetare cu scorțișoară anti-celulită

Ei bine, o împachetare de corp înseamnă, de fapt, împachetarea corpului în folie din plastic, deci și cea anterioară a fost tot o împachetare… Aceasta este mai ușor de preparat. Veți avea nevoie de 2 ingrediente:

 • 5 pachete de scorțișoară
 • 1/2 pahar de apă

Amestecați scorțișoara cu apă, adăugând treptat cantități mici de apă. Trebuie să formați o pastă groasă din scorțișoară. Apoi, aplicați la nivelul pielii și înfășurați corpul într-o folie din plastic (la fel ca mai sus). Mentineți masca timp de 30 de minute, apoi clătiți. Prefer să adaug și un strop de ulei de grapefruit. Amestec cam 3 picături de ulei deoarece este foarte puternic, cel puțin pentru pielea mea. După o lună, veți observa ce acțiune anti-celulitică incredibilă au aceste produse cosmetice preparate acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.