Cum să vă bronzaţi mai repede? Metodele mele încercate şi testate

Bună, fetelor!

În ciuda sfârşitului verii, sunt sigură că veţi reuşi să vă bronzaţi pielea ceva mai mult. Cum să faceţi asta? Încercaţi toate trucurile care vă pot ajuta pielea să capete o nuanţă măslinie-şi-aurie în cel mai scurt timp. Continuaţi să citiţi cea mai nouă postare pentru a afla cum să faceţi acest lucru.

Mâncaţi morcovi!

Toate fructele ş legumele portocalii şi roşii conţin o substanţă foarte importantă pentru piele. Mă refer la betacaroten, substanţă cunoscută, de asemenea, ca pro-vitamina A. În orice caz, dacă nu vă plac caisele suculente sau nu vă place să ronţăiţi morcovi, puteţi încerca suplimentele alimentare. Personal, doresc să vă conving să consumaţi legume şi fructe proaspete, însă înţeleg că nu tuturor le plac. Totuşi, datorită unui consum sistematic de produse cu conţinut de betacaroten, veţi observa primele efecte în doar două săptămâni. Pielea dumneavoastră va fi mai închisă la culoare, mai netedă şi, pur şi simplu, mai frumaosă. În orice caz, nu doar pielea va beneficia în urma unei astfel de diete. Vitamina A are efecte pozitive pentru vedere, păr, precum şi pentru unghii.

Aplicaţi proceduri de peeling

Procedura de peeling elimină celulele moarte ale epidermei, care pot împiedica bronzarea. Pielea netedă va căpăta nuanţa dorită aurie-măslinie mai rapid, iar bronzul va fi mai uniform şi mai durabil. În orice caz, reţineţi să nu utilizaţi produse cu granulaţie aspră, deoarece acestea irită pielea în cele mai multe cazuri. De asemenea, nu este o idee bună să utilizaţi produse cosmetice pe care nu le-aţi mai aplicat înainte şi nu sunteţi sigure de modul în care acţionează atunci când vă expuneţi la soare.

Cosmetice de accelerare a procesului de obţinere a bronzului

Mă refer aici la produsele care oferă un bronz artificial, dar şi la preparatele care accelerează obţinerea bronzului. Untul de cocos şi alte substanţe incluse în compoziţie sunt responsabile pentru declanşarea unor anumite reacţii chimice atunci când sunt expuse la radiaţiile UV. Aceasta duce la bronzarea pielii. Puteţi aplica astfel de produse pe părţile corpului care, de obicei, devin bronzate ultimele, de exemplu, picioarele. Se spune că astfel de produse sunt potrivite pentru toată lumea; chiar şi tenul extrem de pal poate căpăta o nuanţă ca sărutat de soare.

Unde vă puteţi bronza?

Din păcate, obţinerea bronzului pe balcon sau în parc nu va produce efecte la fel de incredibile precum bronzarea pe plajă sau pe vârful muntelui în timpul sărbătorilor de iarnă. Atât apa, cât şi zăpada reflectă razele soarelui care au un efect dublu după impactul cu pielea. Prin urmare, este important să aplicaţi creme cu filtru UV chiar şi la ski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.