Cum se desfăşoară rutina mea de machiaj al buzelor? Idei Încercate&Testate

Hei, fetelor!

Astăzi, vă voi prezenta trucurile mele preferate pentru machiajul buzelor şi alegerea culorii potrivite de ruj. Dacă doriţi ca machiajul dumneavoastră să fie frumos şi rezistent, încercaţi ideile mele. Sunt sigură că unele dintre acestea vor fi pe placul dumneavoastră.

Rutina zilnică de machiaj al buzelor

Reţineţi să vă exfoliaţi şi să vă hidrataţi cu regularitate buzele. Astfel, vă asiguraţi că pielea uscată nu va mai constitui o problemă, iar culoarea rujului se va menţine pentru mai mult timp la nivelul buzelor. Puteţi utiliza zahăr sau o periuţă de dinţi. Buzele dumneavoastră vor fi mai pline şi mai ferme; veţi îmbunătăţi circulaţia sângelui. Reţineţi să utilizaţi un produs hidratant după netezirea buzelor şi eliminarea celulelor moarte. După ce crema este complet absorbită, puteţi continua cu aplicarea rujului.

Buze mai voluminoase instant

Dacă nu doriţi să folosiţi dispozitive ciudate, să faceţi operaţii estetice sau să aplicaţi luciu de buze cu proprietăţi de încălzire, produse atât de populare, testaţi una dintre ideile mele preferate. Aplicaţi un ruj. Apoi, aplicaţi un luciu de buze transparent şi sclipitor pe mijlocul buzelor. În acest mod, veţi putea defini şi mări optic cea mai evidentă parte a buzelor. În plus, machiajul va avea un aspect proaspăt şi încântător.

Subliniaţi conturul buzelor

O metodă pentru purtătoarele avansate de machiaj. Dacă aveţi ca obiectiv un aspect mai voluminos al buzelor, conturaţi-le cu un creion de buze. Potriviţi culoarea creionului cu nuanţa rujului; aceasta poate fi un pic mai deschisă la culoare şi ar trebui să se potrivească culorii naturale a buzelor. Apoi, aplicaţi rujul, utilizând o pensulă mică şi ascuţită. Dacă doriţi, puteţi adăuga un ruj mai deschis în mijlocul buzelor pentru a obţine efectul ombre.

Cum să menţineţi culoarea buzelor pentru mai mult timp?

După exfolierea celulor moarte ale pielii, acoperiţi buzele cu un produs hidratant şi cu fondul de ten. Pasul următor? Aplicaţi rujul şi apăsaţi un şerveţel la nivelul buzelor pentru a elimina excesul de produs cosmetic. Coloraţi din nou buzele şi fixaţi culoarea cu ajutorul unei pudre translucente. Dacă nu vă place această idee, utilizaţi un spray de fixare. Pulverizaţi pe toată faţa, produsul se va absorbi, iar dumneavoastră veţi avea un aspect superb.

Care sunt metodele dumneavoastră pentru obţinerea unui machiaj frumos şi rezistent al buzelor? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.