De ce Zoeva Palettes este Numărul Unu pentru mine?

Hei!

Astăzi, aş dori să vă ofer câteva sfaturi cu privire la paleta fardurilor de ochi. Sunt sigură că cele mai multe dintre dumneavoastră aveţi cel puţin una. Dacă doriţi o paletă de farduri perfectă, care durează câţiva ani (trei, mai exact, acesta este termenul de valabilitate a fardului de ochi), voi fi încântată să vă asist în procesul de selectare a produsului potrivit. Am testat diferite mărci, de la produse de farmacie, până la produse cosmetice populare în rândul artiştilor de make-up. Efectele sunt variate. Câteodată, durabilitatea şi pigmentaţia fardurilor de ochi extrem de scumpe nu s-a ridicat la calitatea produselor ieftine de farmacie (e.g. paletele Essence).

Paletele ieftine de farduri de ochi funcţionează minunat pentru non-profesionişti – cele care nu sunt make-up artişti. Pe de altă parte, aceste produse cosmetice nu sunt suficiente pentru cele care aplică machiaj în mod profesionist, deoarece sunt greu de amestecat şi nu vor conferi efecte avansate pentru machiajul ochilor. Fardurile de ochi care se fărâmă nu sunt apreciate de artiştii în make-up. De aceea, aceştia aleg produse cu cea mai bună formulă şi consistenţă.

Veşti bune pentru dumneavoastră. Dacă nu plănuiţi o carieră de make-up artist şi aplicaţi machiaj doar pentru dumneavoastră – nu ezitaţi că alegeţi între paletele de farduri de ochu oferite de Essence sau Make Up Revolution. În orice caz, dacă doriţi să învătaţi secretele machiajului de ochi, vă recomand o paletă care este printre cele cinci cele mai bune produse de machiaj de pe lista mea. Este vorba despre Zoeva Naturally Yours – nuanţe fundamentale, naturale. Nu veţi aplica nici un machiaj fără ele. Puteţi amesteca nuanţele naturale cu orice alt ton sau paletă de culori şi, totuşi, acestea vor oferi un machiaj de ochi profesional, fără nici un alt fard de ochi adiţional. De aceea, nuanţele naturale trebuie să fie prima dumneavoastră alegere atunci când achiziţionaţi produse de machiaj. Naurally Yours are un design impresionant. Iar efectele? Nuanţele nu se fărâmă, nu se întind şi sunt perfect pigmentate. Procesul de aplicare este minunat. Nuanţele se potrivesc excelent – puteţi crea cu uşurinţă un machiaj de zi sau de noapte. Zoeva oferă zece nuanţe unice, cu culori extraordinare, care nu pot fi găsite în nicio altă paletă Zoeva (un alt mare avantaj). Dacă sunteţi în căutarea următoarei palete, veţi ştii că aveţi o colecţie deosebită. Distracţie plăcută la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.