Escada Fiesta Carioca, parfumurile mele preferate de vară

Vara este aproape şi nu aveţi încă parfumuri cu arome care să reflecte perfect energia şi prospeţimea de vacanţă? Poate vă veţi îndrăgosti de parfumul care m-a captivat recent. Pot spune că sunt aproape inseparabilă de flaconul meu de Escada Fiesta Carioca <3. Sper că acest parfum va fi pe placul dumneavoastră pentru că nu vreau să fiu cunoscută ca un blogger care recomandă produse cosmetice proaste ha-ha! Vă invit să citiţi ultima mea postare!

ESCADA este un brand german, cunoscut în toată lumea, nu doar datorită parfumurilor produse, ci şi datorită liniei de lux de îmbrăcăminte pentru femei. Brandul a apărut în anii ’70, în Munchen şi cel mai vechi parfum a fost lansat în 1990.

Din moment ce brandul a fost promovat de Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Anja Rubik, de ce nu m-aş identifica cu acesta?

Ador cosmeticele de lux, însă nu sunt atât de impresionată de linia de îmbrăcăminte. Prin urmare, nu este de mirare că m-am concentrat mai ales pe parfumuri în timpul ultimei sesiuni de cumpăraturi. Asfel, am descoperit noul produs lansat de Escada, şi anume parfumul de vară care aparţine ediţiei limitate Escada Fiesta Carioca. De ce m-am îndrăgostit de această aromă? Ce ar trebuie să ştiţi depre ea?

ESCADA Fiesta Carioca

Termenul deCarioca are două conotaţii, un locuitor al oraşului Rio de Janeiro şi un tip de samba. Pe cât de exotic şi energetic este dansul, pe atât de hipnotic este parfumul Escada Fiesta Carioca. Nu poate fi descris, trebuie mirosit. Vă încurajez să căutaţi parfumul în cadrul parfumeriilor locale şi să vă pierdeţi simţurile cu elementele acestei arome, chiar şi pentru o clipă.

Parfumurile Escada Fiesta Carioca au fost concepute pentru a sărbători a 25-a aniversare de la crearea ediţiei limitate a parfumurilor de vară Escada. Acest parfum, datorită căruita puteţi descoperi o nouă pasiune şi o nouă energie de viaţă, reprezintă temelia succesului de un sfert de secol al brandului.

Cum miroase Escada Fiesta Carioca?

Sincer? Îmi este incredibil de dificil să descriu mirosul în cuvinte simple. Din păcate, abilităţile mele de scriere nu sunt încă dezvoltate, dar voi face tot posibilul pentru a putea vizualiza parfumurile superbe, de dragul acestei postări. Empatizaţi cu acesta, dragele mele cititoare! 😉

Primul lucru pe care îl veţi simţi atunci când mirosiţi parfumul Escada Fiesta Carioca este aroma de fructul pasiuniişi cea de zmeră proaspătă. Ador să simt aromele de fructe pe parcursul zilei. Trebuie să recunosc că parfumul Escada Fiesta Carioca durează mult timp, aroma sa persisând pe piele mult timp după aplicare. În timp, parfumul se transformă în note mai delicate şi mai citrice de fructul pasiunii şi flori de portocal care îmi conferă o bună dispoziţie. La sfârşitul zilei, parfumul învăluie pielea într-un miros fermecător de mosc şi lemn de cedru . Cu siguranţă, acest parfum este departe de a fi “suforcant”. Aş spune că Escada Fiesta Carioca este un parfum foarte senzual şi feminin.

Pur şi simplu, îl ador; cum că place parfumul Escada Fiesta Carioca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.