GENE FALSE TIP CLUSTER DIY PENTRU EXTENSIA GENELOR LA DOMICILIU

Genele cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions – Efectul meu wow!

Îmi îngrijesc genele cu ajutorul artistei mele de gene de peste 4 ani. De cele mai multe ori îmi fac gene 4D pentru că ador volumul extrem. După ani de zile de tratamente, însăși artista mea de gene mi-a recomandat să iau o pauză pentru a-mi lăsa genele naturale să se refacă. Bun, dar oare puteam trăi zilnic fără extensiile mele de gene? De aceea am decis să testez DIY Eyelash Extensions de la Nanolash!

Trebuie să mărturisesc că 4 ani de extensii de gene nu au fost buni pentru genele mele naturale. Acestea au devenit slabe, subțiri și fine. Mi se pare că era necesară o pauză de styling permanent pentru a le salva.

Aparent, există câteva rimeluri bune, dar efectele multora sunt totuși discutabile. Eram foarte obișnuită cu genele mele pline și voluminoase. De aceea, am decis să testez genele cluster cu aplicare DIY de la Nanolash!

DIY Lash Extensions – de ce am decis să le încerc?

Așa cum am menționat, genele voluminoase au fost întotdeauna o parte importantă a înfățișării mele. În momentul în care cosmeticiana mi-a recomandat să fac o pauză, nu m-am putut obișnui cu noile mele gene scurte, lipsite de definire.

Extensiile de gene DIY de la Nanolash mi-au atras imediat atenția. Producătorul preciează că efectele unei singure aplicări durează până la 5 zile. Așadar, nu este permanent. În plus, aplicarea ar trebui să nu dureze mai mult de 10 minute. Aceasta părea soluția perfectă pentru problemele mele.

DIY Eyelash Extensions nanolash

O varietate uriașă de opțiuni m-a convins să încerc în cele din urmă aceste gene de tip cluster pentru aplicare acasă. Într-o singură cutie există nu mai puțin de 36 de clustere (smocuri) în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. Aceasta este formula perfectă pentru a crea aspectul meu preferat al genelor, volumul rusesc. Aș vrea să adaug că există până la 8 stiluri din care puteți alege.

Există, de asemenea, un kit complet de extensie a genelor disponibil la vânzare. Acesta include – pe lângă smocurile de gene – un bonder, un remover, o pensetă pentru gene și un sealer. Acestea sunt accesoriile necesare pentru a efectua aplicarea acasă, de una singură.

Câte minute a durat aplicarea extensiilor de gene DIY Nanolash?

Producătorul promite că o singură aplicare DIY nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute. După ce am finalizat-o, pot confirma acest lucru. Aplicarea acasă a acestor gene cluster nu mi-a creat probleme majore. De fapt, am urmat 3 pași simpli:

  • am aplicat bonderul și am așteptat ca acesta să devină lipicios – un strat subțire este suficient;
  • am aplicat clusterul sub genele mele, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor, și am împreunat genele cu ajutorul pensetei;
  • am finalizat aplicarea cu sealerul pentru a îndepărta stratul lipicios.
gene false nanolash

Am folosit modelul Nanolash Diy Eyelash Extensions Fantasy pentru a obține gene de volum.

Am folosit 5 clustere la fiecare aplicare, dar, așa cum am menționat, îmi place ca aspectul genelor mele să fie voluminos. Voi puteți folosi cu încredere 4 clustere de gene, ceea ce va conferi un aspect mai delicat.

Sunt genele cluster Nanolash atât de rezistente pe cât se spune?

În timp ce căutam informații despre primele mele extensii de gene acasă, am observat că marca Nanolash pretinde o durabilitate de până la 5 zile. Bineînțeles, a trebuit să verific.

Mă pregăteam pentru o călătorie de afaceri de 5 zile, așa că am aplicat clusterele chiar înainte de plecare. La întoarcere, erau încă intacte, așa că am decis să nu le dau jos. După 8 zile, încă arătau minunat. Așadar, pot confirma că nici de această dată producătorul nu s-a înșelat.

Am încercat să dorm pe spate și să am grijă de extensiile mele de gene DIY în mod corespunzător. În opinia mea, acest lucru a prelungit semnificativ longevitatea lor.

A doua zi am decis să scot genele pentru a mai verifica o chestiune. Se presupune că sunt concepute pentru o singură utilizare. Cu toate acestea, de ce să arunc niște gene cluster care continuă să arate excelent?

După ce le-am îndepărtat cu un remover, mănunchiurile nu și-au schimbat forma și am îndepărtat adezivul de pe bandă fără prea mult efort. Am finalizat o altă aplicare folosind aceleași extensii DIY Lash Extensions. Rezultatele au fost uimitoare! După părerea mea, aceste gene cluster pot fi refolosite.

Sunt mulțumită de DIY Eyelash Extensions?

DIY Eyelash Extensions m-a impresionat din mai multe motive:

  • mi-am pus singură extensiile de gene în 10 minute;
  • aceste gene tip cluster sunt reutilizabile;
  • rezultatul a fost de durată;
  • aceste gene cluster pentru aplicarea DIY acasă nu au înrăutățit starea genelor mele.

Recomand acest produs cu toată încrederea. M-a ajutat să-mi rezolv problemele cu genele!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.