Machiajul & Îngrijirea corpului nu există fără ele! Accesorii necesare pentru înfrumuseţare

Bună, fetelor!

De câte accesorii aveţi nevoie pentru un machiaj frumos şi pentru o îngrijire corespunzătoare a pielii? Nu multe. Perii, bureţi, mănuşi de corp şi ceva pentru a le menţine curate – asta este tot. Poate, dar nu tocmai. 🙂 O perie de curăţare şi exfoliere a tenului este, de asemenea, utilă. Acestea sunt articolele mele esenţiale de machiaj & îngrijire a pielii. Dacă doriţi să le cunoaşteţi mai bine, de ce nu citiţi postarea următoare?

Perii de machiaj

Am o colecţie destul de mare! Zoeva, Hakuro, Rainbow… periile din peri naturali – recomandate pentru pielea sensibilă – sunt preferatele mele. Perii moi sunt uşor de curăţat. Acestea distribuie produsul în mod uniform şi nu atrag murdăria sau praful. Colecţia mea conţine două perii pentru aplicarea fondului de ten, două pentru pudră şi un puf. Pentru orice eventualitate, am cumpărat, de asemenea, câteva aplicatoare pentru ruj şi fard de ochi. Păstrez instrumentele într-o geantă cu buzunare. Cele pe care le folosesc zilnic sunt într-un recipient pe masa de toaletă, acoperite cu o folie de protecţie.

Bureţi de machiaj

Îi folosesc câteodată pentru aplicarea fondului de ten sau pentru conturul feţei. Sunt incredibili în ambele cazuri. Bureţii mei diferă ca formă şi culoare; am, de asemenea, un aplicator din silicon – SiliSponge. Bureţii sunt minunaţi pentru distribuirea produselor de frumuseţe. Sunt uşor de menţinut curaţi şi se usucă rapid. Aceştia ajung cu uşurinţă în părţile dificil de machiat.

Mănuşă de corp

Utilizarea exfolianţilor de corp a constituit o problemă în ultimul timp. Am avut impresia că mâinile mele au devenit aspre, iar pielea nehidratată. De aceea, am cumpărat o mănuşă de corp. Este uimitoare, moale şi exfoliază eficient pielea. Dacă doriţi un accesoriu de îngrijire similar, puteţi găsi acest produs în orice farmacie. Îl recomand!

Cum să curăţaţi toate accesoriile?

Probabil că vă întrebaţi cum îmi curăţ periile, bureţii şi mănuşa de corp. Să începem cu ultimul produs. Spăl mănuşa cu alte lucruri în maşina de spălat. Folosesc demachiante, spray-uri dezinfectante sau apă + săpun pentru a spăla periile şi bureţii. Le înmoi în apă timp de câteva ore şi le ususc cu ajutorul uscătorului.

Perie facială

O folosesc pentru curăţarea şi exfolierea tenului o dată pe săptămână. Este uimitoare! Peria elimină resturile de machiaj, impurităţile din pori şi pielea uscată. De asemenea, o folosesc pentru pielea gîtului şi a pieptului. Efectul? Piele netedă, curată şi fermă. Când beneficiaţi de un astfel de ten, machiajul şi îngrijirea pielii sunt o adevărată plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.