Marc Jacobs Decadence – Este un parfum sau o geantă?

Bună!

Nu pot nega faptul că îmi place să colectez parfumuri. Am chiar şi un loc special în camera mea de toaletă unde afişez flacoanele şi sticluţele de parfum. Aleg produse, luând în considerare durabilitatea parfumului, evenimentele unde le pot purta şi designul sticluţei. Astăzi, am decis să vă spun despre unul dintre preferatele mele – Marc Jacobs Decadence.

Ce au în comun parfumurile mele şi genţile? Se pare că destul de multe. Flaconul Marc Jacobs Decadence’s se aseamănă unei genţi, care a fost concepută de, atenţie… Marc Jocobs (în colaborare cu Annie Buzantian). Recipientul are o culoare verzuie, iar capacul său este decorat cu un motiv din piele de şarpe. Întregul aspect este finalizat cu un ciucure şi un lanţ auriu, care imită bareta de umăr. Evident, nu vă recomand să purtaţi sticluţa pe umăr, deoarece este uşor de spart.

Cum miroaseMarc Jacobs Decadence? Putem distinge trei note. Principalele note sunt: de prună, de şofran şi de fleur-de-lis. Notele inimii includ: trandafir de Damasc, iasomie arabă şi rădăcină de fleur-de-lis. Ultimele note de menţionat, care aparţin notelor de bază, sunt: papirus, vetiver şi chihlimbar lichid. Dacă aş dori să descriu impresia creată de acest parfum, aş spune că este dulce, dar în acelaşi timp, persistent şi uşor perceptibil. Îl asociez cu un parfum oriental, lemnos, de fructe. După părerea mea, parfumurile Marc Jacobs sunt potrivite femeilor îngrijite, cu personalitate puternică. Consider că parfumul Decadence este perfect de purtat pentru o seară la teatru sau pentru o ocazie specială.

Parfumul Marc Jacobs Decadence estedurabil, aroma sa persistă pe piele foarte mult timp. Dacă pulverizaţi produsul în păr, veţi prelungi durabilitatea mirosului pentru câteva ore suplimentare. Există o metodă foarte simplă de a face aroma parfumului foarte rezistentă. Pulverizaţi parfumul la nivelul mesei de călcat! Căldura fierului de călcat va face parfumul să penetreze fibrele articolelor de îmbrăcăminte. În orice caz, dacă nu vă place acest tip de truc, încercaţi alte metode de menţinere a durabilităţii parfumurilor. Aplicaţi parfumul Decadence lansat de Marc Jocobs pe următoarele părţi ae corpului: încheieturi, locul de îmbinare a braţelor şi picioarelor (spatele cotului şi genunchiului), zona pieptului, decolteul şi pielea din spatele urechii.

Dacă doriţi să vă extindeţi colecţia cu câteva parfumuri speciale cu design interesant şi arome minunate, vă recomand să achiziţionaţi parfumul Decadence lansat de Marc Jacobs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.