Noutăţi fierbinţi pentru vară. Ce Produse de Machiaj & de Îngrijire a Pielii să Cumpărăm?

Bună, fetelor!
Există numeroase noutăţi în materie de produse cosmetice în farmacii! Această postare este despre cele pe care le voi cumpăra: produse cosmetice de machiaj şi de îngrijire. Lectură plăcută!

Pudra Bronzantă Guerlain Terracotta Chic Tropic

Noua pudră Guerlain este extrem de frumoasă. Recipientul arată ca o casetă elegantă de bijuterii cu sigla şi numele produsului gravat. În interior, veţi găsi un produs minunat. Există un motiv în formă de frunză pe suprafaţa cutiei în nuanţe de maro, auriu şi roz. Doar gândiţi-vă la nuanţele incredibile pe care le veţi obţine după amestecare. Dacă doriţi să cumpăraţi o cutie, grabiţi-vă! Aceasta este o ediţie limitată.

Ce efecte conferă această minuantă pudră de bronzare? Bronz cu aspect natural, într-o nuanţă uşor maronie. În plus, Terracotta Chic Tropic vă permite să conturaţi faţa şi să camuflaţi imperfecţiunile. Pudra învăluie tenul într-un parfum plăcut, floral. Puteţi simţi note de portocală şi vanilie, mosc şi frezie.

Cum se foloseşte pudra bronzantă Guerlain Terracotta Chic Tropic? Aplicaţi pudra cu ajutorul pensulei stufoase pe pomeţi, tâmple, bărbie şi pe podul nasului. Astfel, veţi crea o piele ca sărutată de soare şi veţi defini trăsăturile faciale. Aplicaţi de 3 straturi la nivelul tenului pentru a beneficia de un machiaj natural; produsul este încercat şi testat de numeroşi artişti în arta machiajului.

Mişcaţi pensula din zona frunţii către pomeţi şi în jos spre bărbie. Pudra oferă un aspect satinat şi face pielea netedă şi catifelată.

Baza de machiaj Benefit Cosmetics POREEfect Deal Face

Nu minimalizează doar aspectul porilor, ci şi netezeşte pielea, permiţându-vă să beneficiaţi de un machiaj rezistent. Benefit Cosmetics a adăugat un tub mai mic – 7,5 ml – la cel mare de – 22ml. Cum se foloseşte baza de machiaj Benefit Cosmetics? Aplicaţi un strat subţire pe pielea curată şi hidratată. Tamponaţi cu ajutorul vârfurilor degetelor, începând cu partea din mijloc a feţei, către tâmple şi urechi.

Uleiul Repairing Lancaster Tan Maximizer

O altă noutate care a apărut în farmacii în această vară. Uleiul acţionează minunat în timpul verii la plajă sau în excursiile la munte. Îndeplineşte două roluri: defineşte bronzul şi regenerează pielea după plajă. În plus, produsul Lancaster Tan Maximizer netezeşte, hidratează şi conferă fermitate pielii. Conţine câteva ingrediente naturale care hrănesc şi îngrijesc pielea. Cum se utilizează uleiul? După fiecare expunere la soare, pulverizaţi produsul la nivelul corpului şi feţei. Utilizaţi, de asemenea, după ce vă întoarceţi din vacanţă.

Setul John Frieda Luxurious Volume Care Restore

John Frieda a lansat un set de produse de mărire a volumului pentru păr fin. Setul conţine un şampon, un balsam şi un produs care adaugă volum şi ridică rădăcinile părului. Pentru cele mai bune efecte, utilizaţi toate cosmeticele după fiecare spălare a părului. Produsele conţin proteine care reconstruiesc părul şi hrănesc pielea scalpului.nbsp;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.