Obiectiv: Imperfecţiunile! BIO Fluid cu Safir Alb lansat de Delia

Aveţi imperfecţiuni la nivelul pielii, a căror acoperire necesită aplicarea unui strat generos de fond de ten? Sunt familiarizată cu această problemă ca probabil că şi multe dintre cititoarele mele. Contrar aparenţelor, tenul perfect este rar, iar majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiuni la nivelul tenului. Cel mai important aspect în acest caz este alegerea produselor cosmetice, care ar trebui să nu evidenţieze defectele, ci să le camufleze eficient. Problema este că există foarte puţine produse de acest tip pe piaţă.

De ceva timp, am început să folosesc BIO Fluid Moisturising & Correcting, lansat de Delia Cosmetics cu safir alb ca fond de ten pentru ieşirile nocturne în oraş. Sună ca un produs extravagant, de lux, dar nicio grijă – preţul produsului Delia nu este mare, există fonduri de ten mult mai costisitoare cu proprietăţi mult mai dăunătoare pentru ten. Aş dori să menţionez că produsul BIO Fluid, lansat în gama Free Skin Make-up este un produs cosmetic de machiaj demn, într-adevăr, de recomandare.

Marca Delia îşi promovează fondul de ten ca pe un produs creat pentru femeile care visează la un machiaj perfect şi la o piele sănătoasă. Am fost surprinsă că un fond de ten cumpărat cu o sumă mică de bani poate fi atât de uşor şi inofensiv pentru piele. De obicei, testele produselor cosmetice de acest tip se termină dezastruos, dar de această dată, s-a dovedit să poţi cumpăra calitate la un preţ mic. După aplicare, pielea dumneavoastră va părea nemachiată.

BIO Fluid cu safir alb este, într-adevăr, o soluţie ideală pentru o piele perfectă – poate acoperi toate imperfecţiunile, nu se strânge, se absoarbe în piele şi conferă pielii un aspect catifelat şi fin. Am obţinut efecte similare folosind produsul Affinitone HD, însă este mult mai scump şi are o consistenţă mult mai lichidă. Produsul Delia Fluid Moisturising & Correcting are o consistenţă densă şi se aseamănă unei spume cremoase, de aceea se simte atât de uşor la nivelul tenului.

BIO Fluid lansat de Delia conţine pigmenţi minerali şi safir alb. Aceste ingrediente conferă strălucire pielii, elimina decolorarea, uniformizează tenul şi camuflează eficient imperfecţiunile. Fondul de ten cremos cu safir alb a fost îmbogăţit cu Fucogel hidratant (orice ar însemna asta), care oferă luminozitate şi permite pielii să respire, prin urmare, porii astupaţi nu vor mai constitui o problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.