Photoshop într-un tub? Faceţi cunoştinţă cu produsul Erborian CC Crème

Căutaţi o cremă BB sau CC uşoară şi rezistentă, care să se potrievească nuanţei tenului, cu capacitate perfectă de acoperire? Bănuiesc că nu aţi găsit încă una. Ştiu asta deoarece şi eu am căutat una pentru mult timp şi nu a fost o sarcină uşoară. De aceea vă aflaţi în locul potrivit, pentru că astăzi vă voi dezvălui o adevărată comoară 🙂

Femeile o iubesc ♥

Femeile din toată lumea sunt înnebunite după acest produs. Dovada pentru a susţine acestă afirmaţie este că fiecare aprovizonare este vândută în doar câteva ore! Am văzut eu însămi cu proprii mei ochi cum două fete se luptau pentru ultimul tub de Cremă Erborian CC chiar în faţa mea. Bine că mi-am cumpărat crema cu o zi înainte pentru că altfel nu ar mai fi nicio postare astăzi.

ERBORIAN CC Crème este:

  • cel mai bun înlocuitor de fond de ten pe timp de vară;
  • combinaţia experienţei coreene şi franceze;
  • o cremă cu consistenţă uşoară ca un fulg cu pigmenţi pentru o piele plină de luminozitate;
  • potrivită pentru toate tipurile de ten.

Erborian poate deveni chiar mai populară în viitorul apropiat, deoarece veştile despre proprietăţile uimitoare ale acestui produs sunt distribuite cu viteza lumina. Deşi masca are o colecţie largă de produse cosmetice de îngrijire a pielii şi de machiaj, produsul CC Crème este cel care a cucerit orice recorduri de vânzări.

Faceţi cunoştinţă cu:

CC High Definition Radiance Face Cream Skin Perfector

Crema este deschisă la culoare şi evidenţiază pielea datorită particulelor delicate din compoziţie. Inspiraţia pentru crearea produsului sunt filtrele utilizate pe Instagram şi în programele avansate de Photoshop care înfrumuseţează într-un moment fotografiile. Erborian CC High Definition înfrumuseţează pielea în timp real, doar într-o secundă.

Cum acţionează?

Imediat după aplicare, produsul se potriveşte nuanţei tenului şi camuflează imediat toate imperfecţiunile. Pielea capătă un aspect strălucitor şi tânăr. În plus, hidratează, face pielea elastică şi netezeşte ridurile minore datorită acţiunii substanţelor nutritive.

Care este compoziţia sa?

Concepută conform tradiţiei coreene, produsul CC HD Radiance Face Cream Skin Perfector conţine extracte naturale, precum Centella Asiatica, care se crede că asigură longevitate prin inhibarea proceselor de îmbătrânire.

Recomand produsul?

Cu siguranţă. Nicio părere nu este exagerată atunci când citiţi că Erborian CC Creme HD este un produs cosmetic extraordinar. Nu poate fi simţit la nivelul tenului, exact ca unele creme BB sau fonduri de ten şi este perfect pentru vară deoarece permite pielii să respire. Cel mai important, este un produs eficient şi oferă acoperire chiar şi zonelor decolorate şi înroşite vizibil.

Aveţi o cremă CC preferată? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.