Recenzie cosmetice – Iluminatoarele mele faciale iubite

M-am îndrăgostit de iluminator după vacanţa mea de vară în Franţa. Machiajul foarte feminin al franţuzoaicelor erau uluitoare, iar tricul acestora constă în accentuarea frumuseţii cu un iluminator. Pentru mine, reprezintă magia frumuseţii naturale!

Sunt iluminatoarele scumpe? Astăzi, vă voi demonstra că un iluminator de calitate superioară nu trebuie să coste foarte mult. Recenzia mea conţine atât propuneri de produse mai scumpe, cât şi de produse mai ieftine pe care vi le pot recomanda. Care iluminator este bun? Ce mărci ar trebui să alegeţi pentru a nu fi dezamăgite? Iată propunerile mele.

TheBalm Mary-Lou Manizer

Încântă prin stilul retro. Produsul Mary-Lou Manizer este cel mai cremos iluminator pe care l-am testat vreodată. Iluminează perfect, are o pigmentaţie minunată, o formulă catifelată şi oferă un efect natural, fără particule vizibile. În orice caz, datorită consistenţei sale diferite faţă de cea standard, poate cauza neplăceri persoanelor care abia şi-au început aventura de utilizare a unui iluminator. Vă încurajez să începeţi cu iluminatoare mai accesibile ca preţ decât cu iluminatorul TheBalm Mary-Lou Manizer 🙂

Makeup Revolution Goddess of Love

Cel mai universal şi eficient iluminator din trusa mea de produse cosmetice este Goddess of Love cu cutia sa simpatică în formă de inimioară. Este unul dintre puţinele iluminatoare din gama Makeup Revolution şi, în mod categoric, preferatul meu. Are o strălucire subtilă de piersică, conferă un aspect natural şi este foarte eficient. Atât de eficient încât, atunci când este utilizat cu regularitate pe diferite zona ale feţei, decolteului şi umerilor, este ca şi cum nu ai utilizat niciun produs de machiaj. Pentru cele care doresc să economisească bani, produsul Makeup Revolution Goddess of Love este perfect.

Iluminatorul Wibo Diamond

Unul dintre cele mai accesibile ca preţ iluminatoare de pe listă este Iluminatorul Wibo Diamond, care îmi place mai ales datorită culorii sale frumoase şi neutre. Culoarea este naturală, iar iluminatorul se distribuie bine la nivelul pielii. Nu conţine particule nedorite sau o nuanţă ciudată de pudră, prin urmare, permite crearea unei străluciri frumoase la nivelul pielii. Dacă sunteţi în căutarea unui înlocuitor mai ieftin pentru iluminatorul Mary-Lou, vă recomand produsul Wibo Diamond Illuminator, care este cel mai apropiat ca nuanţă de acest cosmetic iconic.

Iluminatorul Bikor Kyoto

Este o propunere exclusivistă care ar trebui să atragă toate fanele produselor cosmetice de lux. Pudriera solidă, mată şi simplă, echipată cu oglindă se prezintă într-o formă elegantă şi sofisticată. Iluminatorul Bikor Kyoto are o nuanţă naturală, delicată şi iridescentă. Cel mai minunat aspect cu privire la acest iluminator? Lasă faţa luminoasă şi strălucitoare timp de multe ore. Nu este de mirare că iluminatorul Bikor Kyoto este alegerea frecventă a artiştilor profesionişti de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.