Șamponul micelar cu mătase Nanoil. Chiar este atât de incredibil?

Hei!

A trecut ceva vreme de când am dorit să văd cum acționează produsul Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo la nivelul părului meu. Recenziile laudative și efectele pozitive descrise de numeroți bloggeri de frumusețe m-au determinat să încerc acest produs esențial de îngrijire personală. Evident, faptul că acest șampon este micelar este un avantaj imens deoarece aceste de produse de înfumusețare sunt cunoscute pentru eficienața ridicată de curățare. Deci, fără alte amănunte, vă invit să citiți recenzia mea despre Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo.


bun șampon de păr de mătase

Șamponul micelar cu mătase Nanoil: Descriere, textură, parfum și dimensiune

Șamponul este aproape transparent și are o nuanță roz încântătoare. Îmi place că nu este cremos și dens ca majoritatea șampoanelor îmbogățite cu mătase deoarece aceasta înseamnă că nu îngreunează părul. Mirosul este plăcut și subtil. De fapt, un alt avantaj de menționat este că mirosul persistă în păr mult timp, fără a fi însă dominator. Ei bine, vreau să spun că mirosul șamponului se simte numai când apropii nasul de păr, deci tot puteți folosi parfumuri fără nicio grijă că ambele mirosuri nu se vor potrivi împreună. În plus, deoarece șamponul nu este dens, este ușor de distribuit la nivelul părului și scalpului. Dimensiunea recipientului este obișnuită, de 300 ml. Nu pot spune că și eficiența produsului este ”obișnuită” deoarece un recipient de Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo durează surprinzător de mult timp. Îl folosesc pe al meu de trei luni și recipientul încă este pe jumătate plin.

cel mai bun șampon cu mătase bun șampon de păr de mătase

Șamponul micelar cu mătase Nanoil: ingrediente

Nu vă voi prezenta o analiză detaliată a formulei deoarece știu că vă veți pierde interesul. Desigur, acest șampon are agenți de curățare și parfumuri. Dar, cel mai important, este îmbogățit cu ingrediente care au rolul de a îmbunătăți aspectul părului. Care sunt acestea? Iată care sunt:

  • MICELELE – rolul lor este de a atrage murdăria, praful, sebumul și toxinele pentru a curăța părul și echilibra scalpul.
  • MĂTASEA LICHIDĂ – forma lichidă a acestei substanțe este un avantaj imens deoarece părul nu întâmpină nicio problemă în a absorbi mătasea și a o transporta în interiorul firului de păr. Aceasta, în schimb, asigură o hrănire în profunzime și un păr cu aspect mai frumus. Corectați-mă dacă greșesc însă mătasea lichidă este de neegalat dacă vorbim despre un păr neted și strălucitor.
  • PROTEINELE DE GRÂU – din punctul meu de vedere, aceasta este una dintre cele mai bune substanțe naturale pe care le puteți aplica la nivelul părului pentru a-l îngriji. De asemenea, aș dori să vă recomand folosirea produselor de sprâncene pe bază de proteine de grâu. De fapt, rimelurile sunt mai benefice pentru gene atunci când sunt îmbogățite cu această substanță. S-a demonstrat că proteinele de grâu pot îngriji, întări și repara toate tipurile de păr.
  • ULEIUL DE RICIN – într-adevăr, acesta este un ulei vegetal aproape iconic care nu necesită niciun fel de prezentare. Uleiul de ricin protejează și hidratează părul. În plus, are efect antiseptic și menține culoarea părului.

Șamponul micelar cu mătase Nanoil: efecte asupra părului meu

Am impresia că Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo a fost conceput special pentru părul meu. Îmi lasă părul elastic și perfect curat. Desigur, știu că acest efect se datorează micelelor. Trebuie, de asemenea, să adaug că nu mai întâmpin probleme la perierea părului. O aplicare a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo a fost suficientă pentru ca părul meu să-și recapete strălucirea și hidratarea.

Nu știu dacă și vouă vi se întâmplă asta, dar majoritatea șampoanelor îmi lasă părul plat sau tern, lipsindu-l de lipidele atât de necesare. Din fericire, nu pot spune asta despre Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo deoarece are o acțiune delicată și nu lasă părul încurcat. Știu că am menționat deja asta, dar datorită acestui șampon, părul devine atât de strălucitor și neted că nu mă pot abține să nu mă joc cu șuvițele de păr tot timpul – este impresionant. Dacă șamponul Nanoil nu ar avea o acțiune atât de intensă, mă îndoiesc că părul meu ar fi atât de mătăsos!

Șamponul micelar cu mătase Nanoil: de unde poate fi achiziționat?

Cumpăr șamponul micelar cu mătase de de website-ul oficial Nanoil [nanoil.ro]

Dacă aveți timp, vă încurajez să aruncați o privire și altor produse Nanoil precum măștile de păr și uleiurile vegetale. Evident, nu aș fi eu dacă aș cumpăra doar un singur produs. În afara produsului Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo, am adăugat în coșul de cumpărături și un balsam bifazic, uleiul de argan autentic și două măști de păr: cu ulei de argan și cu cheratină.

cel mai bun șampon cu mătase

Șamponul micelar cu mătase Nanoil: Comentarii finale

Sincer, nu sunt surprinsă că acest șampon micelar primește atât de multe comentarii și recenzii pozitive. Chiar este uimitor! Pentru mine, acesta este unul dintre cele mai bune șampoane care nu îngreunează părul fin. Ce ador la Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo este că îmi lasă părul perfect curat fără a-l lipsi de hidratarea sau strălucirea naturală. Un șampon cu formulă ușoară și eficientă, care învăluie părul într-un parfum superb, curăță părul și calmează scalpul. Cred că va deveni revelația acestui an în îngrijirea părului.

Ați încercat alte șampoane micelare sau produse de îngrijire a părului de la Nanoil? Ați testat Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo pe părul vostru? Vă rog să-mi lăsați un comentariu cu părerile voastre despre Nanoil!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.