Nanobrow

Serul de sprâncene NanoBROW. Sprâncene frumoase în doar 1 lună!

Acum câteva zile, mi-a bătut la ușă curierul. Așteptam pachetul ca și cum ar fi fost cadoul meu de Crăciun. Eram atât de nerăbdătoare să văd… serul de sprâncene Nanobrow <3

Nu sunt sigură dacă am menționat că eram în căutarea unui produs eficient de îngrijire a sprâncenelor. După sarcină și alăptare, condiția sprâncenelor mele s-a înrăutățit. Am citit multe postări despre această problemă și m-am hotărât să cumpăr Nanobrow (APASĂ nanobrow.ro pentru comandă) datorită recenziilor. Astăzi, doresc să vă spun impresiile mele deoarece știu cât de importante sunt opiniile celor care au încercat deja produsul.

Ce este Nanobrow?

Nanobrow este un ser de sprâncene. Unul dintre multele de pe piață, deși se poate distinge de celelalte prin acțiunea profesională și compoziția excelentă. A fost conceput în special pentru femeile care se plâng de sprâncene prea subțiri, rare și terne. Este un produs cosmetic cu acțiune multiplă.

Cum arată Nanobrow?

Trebuie să recunosc – este frumos ambalat într-o cutie din carton, bine protejat cu o bandă de sigilare marcată. Trebuie să spun că este drăguț să primesc astfel de pachete.

Serul în sine se aseamănă unui balsam de gene. Tubul negru, subțire conține un ser incolor sub formă de gel. Însă, în loc de o periuță subțire, produsul este echipat cu un aplicator moale, oblic. Nu pot spune nimic negativ despre acest produs – ambalajul este foarte elegant și conceput din materiale de bună calitate.

Nanobrow – compoziție

Este o combinație de ingrediente de cea mai bună calitate. Unele dintre acestea hidratează, altele hrănesc, altele regenerează și stimulează creșterea părului. Fiecare ingredient este un element absolut necesar. În compoziția serului Nanobrow – nimic nu este redundant, lista de ingrediente este scurtă și concisă.

Cele mi importante componente din serul Nanobrow sunt: Baikal skullap (baicalein) responsabil cu accelerarea procesului de creștere a părului, extracte de germeni de soia și grâu care regenerează, ginseng cu proprietăți de îngrijire, arginina care reconstruiește părul și pantenolul care hidratează, hrănește și înfrumusețează sprâncenele.

Pentru mine, cel mai mare avantaj este lipsa substanțelor nocive, precum parabenii, siliconii și potențialii alegeni.

Câteva aspecte interesante:

 1. Nanobrow este un ser de sprâncene care nu a fost testat pe animale.
 2. Compoziția sa a fost testată dermatologic.
 3. Serul poate fi utilizat de persoane vegane pentru că nu conține ingrediente de proveniență animală.
 4. Este un produs foarte eficient care își menține prospeține timp de un an de la deschidere.

Nanobrow – efecte

Înainte de a observa primele efecte ale serului Nanobrow (care, de fapt, au apărut după doar 10 zile), am conturat planul acestei postări. M-am întrebat dacă ar trebui să prezint promisiunile producătorului sau propriile mele impresii sau să le combin. Acum știu că nu este nevoie să o fac deoarece Nanobrow acționează exact așa cum descrie producătorul.

 • Regenerează și întărește firele de păr.
 • Accelerează procesul de creștere a părului.
 • Oferă elasticitate și strălucire.
 • Previne căderea părului.
 • Accentuează forma sprâncenelor.

Cum se utilizează Nanobrow?

În general, aplicarea nu este deloc dificilă, în special datorită aplicatorului minunat, bine conturat. Practic, aplicatorul determină mâna să acopere complet firele de păr cu serul delicat, inodor și incolor, care se absoarbe imediat.

Merită să reținem că Nanobrow:

 • se aplică o dată pe zi,
 • întotdeauna înainte de culcare,
 • întotdeauna după îndepărtarea machiajului.

O singură mișcare este suficientă pentru aplicarea formulei la nivelul unei sprâncene. Lăsați să acționeze câteva secunde și… gata!

Efecte după 1 lună!

Aș putea omite acest paragraf și scrie – verificați singure. În orice caz, doresc să vă ofer o opțiune – veți cumpăra Nanobrow doar dacă doriți. Vă pot spune doar dacă îl recoamnd. ȘI? Desigur!

După o lună, condiția sprâncenelor mele era minunată – sprâncene mai lungi, mai dese și mai întunecate. Nu trebuie să folosesc ceară sau creion de sprâncene deoarece sprâncenele mele au devenit întunecate și expresive. Din când în când, trebuie să le pensez pentru a mă asigura că au froma adecvatî. Sprâncenele cresc rapid chiar și dacă smulg prea multe fire de păr și am certitudinea că se vor regenra în cel mai scurt timp. Acum pot ieși fără machiaj deoarece știu că sprâncenele mele sunt întotdeauna perfecte.

Deci, ați încercat deja serul Nanobrow?

20 Comentarii “Serul de sprâncene NanoBROW. Sprâncene frumoase în doar 1 lună!”

 1. LORENA

  Sigur că folosesc Nanobrow. Ce altceva aș putea folosi? 😀

  Răspunde
 2. iFLORINA

  După părerea mea, poți găsi seruri de sprâncene mai ieftine care acționează, dar doar dacă nu ai o problemă imensă cu sprâncenele. Câteodată trebuie să optezi seruri puternice la Nanobrow, nu ai de ales.

  Răspunde
 3. Ramona Cristache

  Încă mă gândesc… dar mă tentezi 🙂

  Răspunde
 4. AURELIA

  ÎL FOLOSESC DE DOUĂ LUNI MINUNAT

  Răspunde
 5. peștișor-auriu

  Știi ce? Te invidiez pentru talentul de a scrie recenzii. De fiecare dată, vreau să mă duc și să cumpăr și acum la fel. Îmi afectezi contul, hehe. Sper că va merita!

  Răspunde
  • Monica

   @peștișor-auriu merită, nu vei fi dezamăgită pentru că nanobrow este minunat pentru îngrijirea sprâncenelor și eu personal nu aș putea trăi fără acest ser

   Răspunde
 6. Marinela.26

  Cine spune că sprâncenele frumoase sunt doar cele machiate? Tu ne arăți că există și un alt mod. Mulțumesc 🙂 Nanobrow este în coș, așteptă să-l comand

  Răspunde
 7. revoluție

  Magie! Mi-a schimbat sprâncenele care arătau ca niște viermișori în sprâncene adevărate! <3

  Răspunde
 8. Bianca D.

  ingrediente interesante, acționează minunt, mă întreb dacă va acționa la fel și pentru mine 😉

  Răspunde
 9. Olga

  Cresc nebunește – asta e tot ce trebuie să știți. 100% adevărat! La mine la fel!

  Răspunde
 10. Ani 34

  Wow, ce recenzie interesantă și ce produs superb. Nu am mai auzit de seruri de sprâncene, dar am citit cu foarte mult interes pentru că sprâncenele mele lasă mult de dorit… Am auzit că acest Baical skullcap și se pare că este cel mai bun ingredient pentru creșterea părului, face minuni! Cu siguranță, voi cumpăra Nanobrow!

  Răspunde
 11. maria_96

  Ce bine că poate fi cumpărat online, nu e nevoie să mai ies afară din casă. Și este la reducere mare, ceea ce este un alt plus.

  Răspunde
 12. FărăNume

  Acest Nanobrow este bine conceput, tocmai am citit câteva clasificări și opinii online și se pare că este cel mai bun ser de sprâncene. Îmi plac ingredientele și prețul pentru că în comparație cu alte seruri scumpe, acesta are un preț rezonabil.

  Răspunde
 13. Ioana Dumitru

  Nanobrow este cel mai bun! <3

  Răspunde
 14. Alexandra Androne

  Și eu îl recomand! Sprâncenele mele sunt mult mai frumoase și mai îngrijite după doar două săptămâni, incredibil, un ser incredibil de bun, în sfârșit, un produs cosmetic care se ridică la toate așteptările. Cu siguranță, îl voi cumpăra din nou, dar deocamdată sunt în a 4 lună de tratament și încă nu l-am consumat. Nu mai am nevoie de machiaj, sprâncenele mele arată minunat și fără!

  Răspunde
 15. Licurici

  Bună, mulțumesc pentru această recenzie frumoasă. M-a ajutat să aleg ce ser de sprâncene să cumpăr 🙂

  Răspunde
 16. Luciana Oprea

  Pentru sprâncenele mele, nanobrow a acționat super rapid și trebuie să recunosc că sprâncenele mele erau foarte deteriorate și începuseră să cadă. Nanobrow m-a salvat de la o catastrofă.

  Răspunde
 17. ReMi

  Testez acum acest ser, bine de știut că funcționează atât de bine, abia aștept să văd efectele, aplicarea până acum este rapidă și ușoară, îl folosesc de o săptămână.

  Răspunde
 18. Magda29

  Este prima dată când văd un ser cu ingrediente atât de interesamte, este minunat! Fără parabeni, fără siliconi, nu a fost testat pe animale… un plus imens din punctul meu de vedere!

  Răspunde
 19. Irina L.

  Ador sprâncenele groase, din păcare, ale mele nu au fost niciodată așa, sunt un dezastru total de când mă știu, dar datorită serului nanobrow, și-au schimbat mult aspectul: sunt mai dese, mai întunecate, mai bine definite. Sunt super fericită, nu credeam că este posibil! Ador Nanobrow!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.