Sezonul de vară cu Kylie Jenner? Paleta de fard de ochi pentru concediu ‘Take Me On Vacation’

PaletaKyshadow în versiunea sa de sezon este, cu siguranţă, unul dintre produsele cosmetice de care vă veţi îndrăgosti permanent.

Produsul a devenit atât de popular, încât a fost vândut în cel mai scurt timp. Categoric, este un must-have al verii. Astăzi, vă voi prezenta de ce ese considerat o minune a cosmeticii în toată lumea 🙂

Am testat paleta de sezon Kyshadow, timp de două săptămâni şi nu m[ pot sătura de ea. Cred că aceste nuanţe vor sta cu mine toată vara şi (poate) toamna… asta numai dacă Kylie Jenner nu va lansa încă o paletă splendidă cu farduri de ochi.

Take Me On Vacation este o paletă care include 16 nuanţe magnifice. Fiecare dintre ele este excepţională, cu tentă superbă, adâncă şi pigment minunat. Paleta este bine gândită. Conţine nuanţe mate neutre, irepresibile atunci când vine vorba de efectuarea unui machiaj perfect de ochi, nuanţe pastel care se potrivesc tuturor tipurilor de ten, precum şi nuanţe care includ particule metalice aurii, şi tonuri calde, mate de roşu. Satinurile pot fi amestecate cu nuanţele azurii, reci sau cu cele de verde închis, kaki.

Nuanţele au fost alcătuite pentru a fi în armonie cu bronzul verii, totuşi acestea merg perfect şi în cazul unui ten pal. Datorită varietăţii de nuanţe, puteţi crea un machiaj delicat pentru a petrece o zi pe malul mării, precum şi un unul strident, care se va potrivi evenimentelor deosebite, unei întâlniri romantice sau pentru o noapte de distracţie în club.

Ştiu… Sunt conștientă de faptul că descrierea mea poate fi insuficentă pentru a vă spune cât de minunate sunt nuanţele acestei palete. În orice caz, vă pot aduce mai aproape de fenomenul care este acest produs, spunând că în ciuda miilor de farduri de ochi din lume care conţin culori neutre şi bronzuri aurii, cele din Kyshadow sunt excepţional de rare şi inimitabile. În primul rând, deoarece sunt foarte delicate şi plastice. Nu provoacă probleme la aplicare sau amestecare. Se amestecă uniform unele cu celelale, conferindu-vă astfel posibilitatea de a crea tonuri strălucitoare. Doar amestecaţi o nuanţă mată cu o culoare perlată, deschisă (de exemplu, Summer ‘17).

Kyshadow, Take Me On Vacation este o paletă de top-raft – este excepţională şi absolut superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.