Tratamente de curățare făcute acasă cu Ulei de Argan și Aspirină

Uleiul de argan este un produs cosmetic foarte eficient și ușor de utilizat, cu multiple utilizări. Contine,de asemenea, acid linoleic și acid oleic. Aceste acizi sunt importanți pentru a ajuta la menținerea și repararea pielii uscate și îmbătrânite în mod natural. Uleiul de Argan asigură pielii umiditate, suplețe și strălucire.

De asemenea, aspirina conține acizi salicilici și alți antioxidanți care sunt excelenți pentru tratamentul pielii în mod natural. Aceste antioxidanți luptă împotriva radicalilor liberi, previne îmbătrânirea prematură a pielii și ajută la îndepărtarea meticilor. Acizii salicilici elimină excesul de sebum și reducerea inflamării, astfel încât puteți obține o piele netedă și mai luminoasă.

De ce sunt Uleiul de Argan și Aspirina bune pentru curățarea pielii?

Uleiul de Argan și aspirina sunt extrem de benefici pentru curățarea pielii pentru o mulțime de motive. Primul este că ele curăță pielea în profunzime fără a o usca prea mult. Aspirina și uleiul de argan conțin față de acizi naturali care curăță ușor stratul superior al pielii pentru a elimina celulele moarte și alte impurități, fără a îndepărta prea mult umiditatea. Acest lucru poate ajuta la reducerea porilor dilatați, aspectul de coajă de portocală, puncte negre și alte probleme ale pielii.

De asemenea, uleiul de Argan și aspirina provoacă, de asemenea, alte beneficii de îngrijire a pielii. Uleiul de argan este plin de antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi și ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii în mod natural și la îmbunătățirea strălucirii pielii. Acizii salicilici din aspirina ajută la curățarea tenului, reduce inflamarea și ajută la reducerea linii fine și riduri. De asemenea, ajută la reducerea mărimii porilor și la eliminarea punctelor negre.

Cum să folosiți Uleiul de Argan și Aspirina în tratamentele de curățare acasă

1. Masca de curățare cu ulei de Argan și miere:

Această mască este ideală pentru tratarea tenului normal și uscat. Amestecați două lingurițe de ulei de Argan cu două lingurițe de miere și aplicați- o pe față prin mișcări circulare. Lasați masca să acționeze timp de 15 minute și apoi clătiți cu apă călduță.

2. Masca de curățare cu ulei de Argan și iaurt:

Este ideal pentru tenul gras sau mixt. Amestecați două lingurițe de ulei de Argan cu doi linguriți de iaurt și aplicați-o pe față prin mișcări circulare. Lăsați masca să acționeze timp de 10-15 minute și apoi clătiți cu apă călduță. Acest tratament poate ajuta la reducerea excesului de sebum și excesului de ulei din piele.

3. Masca cu aspirina pentru față:

Această mască de față este ideală pentru persoanele cu piele grasă. Amestecați trei pastile de aspirina pulbere cu puțină apă pentru a obține o pastă. Aplicați prin mișcări circulare pe față. Lăsați masca să acționeze pentru 10-15 minute și apoi clătiți cu apă călduță. Această mască poate ajuta la reducerea acneei și a punctelor negre.

4. Scrub cu aspirina și ulei de argan:

Acest exfoliant este perfect pentru eliminarea celulelor moarte ale pielii. Amestecați două linguri de ulei de Argan cu două pastile de aspirina zdrobite. Mișcați delicat pasta pe față și lăsați-o să acționeze timp de 10 minute, apoi clătiți cu apă călduță. Acest exfoliant poate ajuta la curățarea pielii în profunzime și poate preveni și reduce aspectul ridurilor.

5. Lungă fermentare cu aspirina și ulei de argan:

Această pastă poate fi aplicată în mod regulat pe față. Amestecați două linguri de ulei de Argan cu o pastilă de aspirina zdrobită și aplicați pastei rezultate direct pe față. Lăsați-o să acționeze timp de 20-30 de minute și apoi clătiți cu apă călduță. Acest tratament poate ajuta la prevenirea și reducerea ridurilor și a ridurilor fine.

6. Masca cu aspirina și miere:

Această mască va ajuta la reducerea pungilor de sub ochi și la diminuarea cearcănelor. Amestecați o pastilă aspirina cu două linguri

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.