Trucurile Femeilor – Canoane de Frumuseţe şi Machiaj în Diferite Colţuri ale Lumii

Bună, frumoasele mele cititoare!

Astăzi, vă voi lua într-o călătorie în jurul lumii.

Aveţi un moment la dispoziţie?

Pregătiţi-vă o ceaşcă de ceai şi luaţi loc.

Vom face o vizită femeilor din diferite colţuri ale lumii pentru a vedea ce fac pentru a arăta atractiv. Cum arată machiajul lor? Care sunt canoanele lor de frumuseţe?

Vă asigur că veţi fi şocate. Vă veţi uita la propriul machiaj şi aspect într-un mod complet diferit de acum înainte.

  1. Akha, Tailanda. Dinţi albi? Uitaţi de ei! Femeile din această parte a lumii cred: cu cât dinţii sunt mai negrii, cu atât aspectul este mai atrăgător. Este lucrul care le face atractive. Presupun că noi am fi foarte urâte în ochii bărbaţilor din Akha 😉 Femeile Akha mestecă frunze de betel pentru a-şi înnegri dinţii.
  2. Japonia – O femeie japoneză atractivă trebuie să fie mică şi slabă şi să aibă picioare mici. Sunt considerate atractive fetele în uniformă şcolară şi fuste scurte. În plus, femeile japoneze se înclină înapoi pentru a-şi acoperi cu machiaj pleoapele căzute. Multe dintre acestea decid să se opereze. Tendinţele acestora de machiaj sunt complet diferite. Fac tot posibilul pentru a obţine un machiaj cu efect optic de mărire a ochilor, cât mai strălucitor. Această tendinţă este cunoscută drept fardul de sub zona ochilor şi imită ochii mari şi rotunzi de căţeluş.
  3. Himba, Namibia – Femeile din Himba fac tratamente caracteristice de frumuseţe pe care noi le-am putea considera atipice. Acestea îşi înfrumuseţează corpul, faţa şi chiar părul cu orijze – un produs alcătuit din unt şi ocru. Tratamentul este efectuat zilnic şi durează până la 6 ore! Otijze protejează pielea împotriva soarelui, înţepăturilor de ţânţari, prafului. O astfel de metodă de înfrumuseţare pare minunată într-un loc unde apa este mai preţioasă decât aurul. Există un motiv pentru care femeile Himba se îngrijesc cu atât zel. În această societate, o femeie trebuie să aibă cel puţin trei iubiţi. În caz contrar, este considerată neatrăgătoare!
  4. India – Femeile indiene se concentrează pe înfrumuseţarea ochilor, mâinilor şi picioarelor. Acestea folosesc tradiţionalul khol – cunoscut în toată lumea – pentru crearea unui aspect seducător. Femeile indiene machiază întregul ochi cu acest produs negru, înclusiv canalele lacrimare. Frumoasele modele trasate pe mâini şi picioare – efectuate cu henna – sunt elemente caracteristice de exprimarea a frumuseţii.
  5. America de Sud, Venezuela – un loc în care operaţiile estetice sunt proceduri zilnice. Buze mari, pline? Piele netedă de bebeluş? Piele lipsită de riduri? Femeile îşi injectează botox la fel de des precum îşi fac manichiura şi pedichiura. Curbele feminine, fundul mare şi şoldurile largi sunt deseori rezultatele operaţiilor estetice. America de Sud iubeşte femeile cu curbe feminine.

Înapoi în Europa.

Sper că acum vă veţi uita ăn oglindă şi vă veţi aminti că frumuseţea nu are doar un singur nume. Ţineţi-vă capul sus! Nu trebuie să arătaţi ca o păpuşă Barbie. În definitiv, aceasta este considerată o oroare în unele regiuni ale lumii 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.