Unelte și Sfaturi pentru Stylingul Genelor

Se spune că ochii sunt „oglinzile sufletului”, iar genele lor sunt finisajul care accentuează frumusețea acestora.

Unelte Esențiale pentru Stylingul Genelor

Când vine vorba de îngrijirea genelor, există câteva ustensile de care ar trebui să dispuneți în kitul dumneavoastră de frumusețe.

Rimel

Există o varietate incredibilă de mascara disponibile pe piață. În funcție de efectul dorit, puteți alege un rimel alungitor, volumizator sau curling. Asigurați-vă că alegeți o formulă care nu se întinde sau se cojește.

Oniciator de gene

Un ciupitor de gene este o altă unealtă esențială pentru a obține gene frumoase. Acest instrument vă permite să curbați genele pentru a îmbunătăți aspectul ochilor și a maximiza efectul rimelului.

Perie de gene

Este utilă pentru a separa genele și pentru a elimina excesul de rimel. De asemenea, poate fi folosită pentru a pieptăna sprâncenele.

Gene false

Pentru ocazii speciale sau atunci când vreți un look mai dramatic, genele false sunt o opțiune excelentă. Ele pot fi aplicate pentru întreaga linie a genelor sau doar la colțurile exterioare pentru un efect de ochi de pisică.

Sfaturi pentru Stylingul Genelor

Curățați și hidratați genele

Înainte de a începe machiajul, asigurați-vă că genele sunt curate și hidratate. Puteți folosi un demachiant și apoi un ser sau ulei pentru gene care va ajuta la fortificarea și creșterea lor.

Rimel

Începeți aplicarea rimelului de la baza genelor și mișcați-vă în sus cu mișcări de zig-zag. Acest lucru va ajuta la separarea genelor și la prevenirea formării cocoloașelor.

Oniciator de gene

Onicirea genelor este un pas important și ar trebui făcut înainte de a aplica rimelul. Asigurați-vă că ciupitorul de gene este curat și uscat înainte de utilizare pentru a preveni deteriorarea genelor.

Aplicarea genelor false

Asigurați-vă că ați curățat și pregătit genele înainte de a aplica genele false. Aplicați adezivul pe banda pentru gene, așteptați câteva secunde până când devine lipicios și aplicați genele false cât mai aproape de linia genelor naturale.

Întreținerea genelor false

După îndepărtarea genelor false, curățați-le cu atenție pentru a îndepărta orice adeziv rămas. Depozitați-le într-o cutie pentru a vă asigura că își păstrează forma și sunt gata de utilizare pentru data viitoare.

A avea gene frumoase nu este o sarcină ușoară, dar cu uneltele potrivite și cu tehnicile adecvate, oricine poate avea gene lungi și luxoase . Încercați aceste sfaturi și trucuri pentru a transforma genele dvs. și a vă accentua frumusețea naturală a ochilor.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.