Ce să folosim pentru a ne proteja părul împotriva temperaturilor ridicate? Descoperiți ALEGERILE MELE DE TOP pentru stilizarea termică

Părul frecvent stilizat termic, uscat cu foehnul și îndreptat cu placa are tendința de a se deshidrata, despica și rupe. De ce? Temperaturile ridicate sunt de vină. Dați-mi voie să vă dezvălui cel mai eficient mod – de fapt, un produs – pentru protejarea părului. Lectură plăcută!

Aș dori să încep această postare prin a menționa un aspect esențial. Nu îmi place când aud oamenii spunând că stilizarea termică deteriorează părul și că ar trebui să renunțăm complet la această practică. Temperaturile ridicate și lipsa de protecție a părului sunt cele care provoacă deteriorare. Și nu trebuie să renunțăm la nimic!

Protecția adecvată este secretul părului frumos și sănătos în ciuda stilizării termice zilnice. Produsele concepute special în acest scop precum uleiurile, cremele și spray-urile asigură cea mai eficientă protecție.

Cum să ne protejăm părul împotriva căldurii?

Trebuie să aplicați o cantitate mică din acest tip de produs înainte de stilizarea termică. Un produs cosmetic de calitate superioară va crea un strat de protecție invizibil care va preveni pătrunderea temperaturii ridicate, dar și a razelor UV, radicalilor liberi sau poluanților în interiorul firului de păr.

Un aspect minunat cu privire la majoritatea produselor de protecție termică – pot fi aplicate atât pe părul ud, cât și pe părul uscat, astfel încât nu este necesară șamponarea părului de fiecare dată când folosiți ondulatorul sau placa de păr.

Ce produs de protecție termică să alegem?

Dacă alegeți un spray de protecție termică – în locul unei creme sau ulei – atunci protecția termică va deveni foarte facilă.

Un aspect minunat cu privire la spray-urile de păr este că au o formulă ușoară și nu supraîncarcă sau îngrașă părul. În plus, sunt foarte ușor de aplicat – vă puteți menține mâinile curate, pulverizând produsul de la distanță.

Desigur, aceasta nu înseamnă că doar spray-urile funcționează, iar celelalte produse eșuează. O cremă sau un ulei de protecție termică sunt eficiente (dacă includ ingredientele potrivite), dar aplicarea necesită mai mult timp. Alegerea vă aparține.

[CELE MAI BUNE] spray-uri de protecție termică

Produsele de mai jos îmi plac cel mai mult. După părerea mea, sunt cele mai bune. Descoperiți-le și dezvăluiți-ne rezultatele obținute!

1. Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

Cantitate: 200 ml

Textură: formulă ultra ușoară

Mai multe informații: nanoil.ro

Nu veți găsi un alt produs mai bun de protecție termică. Considerând că am testat zeci de produse, puteți avea încredere în mine. Spray-ul Nanoil nu costă mult și reușește să ofere protecție completă împotriva temperaturilor extreme (430 grade Fahrenheit), soarelui sau radicalilor liberi. În plus, produsul este îmbogățit cu proteine de mătase care acționează prin consolidarea părului slăbit și deteriorat, eliminând deteriorarea provocată anterior de căldură. Ador acest produs pentru efectul său anti-electrizare, pentru facilitarea perierii și pentru părul mai neted imediat după uscarea cu foehnul. Chiar îmi oferă un păr cu aspect mai frumos. Și miroase superb!

2. Kérastase Discipline Thermique Milk

Cantitate: 150 ml

Textură: cremoasă

Spray-urile nu sunt singurele produse de protecție termică pe care le-am testat. Mi-a plăcut foarte mult produsul cremos Kérastase Discipline Thermique Milk (totuși, prefer spray-urile deoarece sunt mai convenabile). În ceea ce privește efectele, Kérastase Discipline Thermique nu supraîncarcă părul, se absoarbe bine și nu lasă părul uleios. Conține Morpho-Keratine Complex cu efect de reparare și polimeri care acționează prin formarea unei bariere hidrofobice care reduce electrizarea și efectul static. Cantitatea mică și prețul ridicat sunt un dezavantaj, dar cred că produsul merită încercat.

3. Philip B. Thermal Protection Spray

Cantitate: 125 ml

Textură: pe bază de apă, formulă ușoară

Philip B. are o propunere interesantă, dar foarte costisitoare. Dacă vă puteți permite acest produs, atunci merită investiția. Philip B. Thermal Protection Spray conține aminoacizi cu efect de consolidare și ingrediente hrănitoare din plante, inclusiv ulei de mongongo, vitamina E, ulei de migdale dulci, extract de lupin albastru și extract de șofran. Datorită acestor ingrediente, formula hrănește și protejează părul împotriva temperaturilor ridicate. Cu toate acestea, este un spray tipic de protecție termică. Dacă doriți, de asemenea, stilizare facilă, netezime și strălucire, vă recomand un produs diferit.

4. Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum

Cantitate: 200 ml

Textură: formulă ușoară

Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum are un preț atractiv, motiv pentru care l-am cumpărat. Nu a fost cel mai bun produs de protecție termică din cele testate, dar a fost o surpriză plăcută. Dispune de un aplicator sub formă de pulverizator ușor de folosit și nu spraîncarcă sau îngrașă părul. Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum protejează împotriva căldurii și reține apa în interiorul părului datorită tehnologiei pe bază de polimeri. De asemenea, ajută la îndreptarea părului, adăugându-i netezime și eliminând electrizarea, dar efectul depinde și de cât de rebel aveți părul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.