Fard de pleoape roşu. Cine îl poate purta? Cum se poartă?

Bună, frumoaselor!

Am observat recent că nu am nici un produs de culoare roşie pentru machiajul ochilor. Bineînţeles, am numeroase rujuri în nuanţe de roşu, ojă de unghii roşie şi fard de obraz roşu, care este prea închis şi pe care nu ar fi trebuit să-l cumpăr deloc. Însă pentru machiajul ochilor? Nimic!

Iar acum este timpul să mă echipez cu un fard de pleoape de culoare roşie şi un dermatograf roşu-căpşună deoarece a venit timpul machiajului în roşu! ♥

Din păcate, nu am veşti bune pentru dumneavoastră…

Acest machiaj aprins NU este potrivit pentru toată lumea. Sunt norocoasă că tipul meu de frumuseţe se potriveşte perfect cu acest tip de machiaj. Culoarea roşie poate fi riscantă, deoarece în loc de a ne conferi un aspect sexy, ne poate transforma în creaturi de coşmar. Acest lucru se poate întâmpla dacă aplicăm un fard de pleoape roşu într-un mod necorespunzător sau dacă îl amestecăm cu nuanţe nepotrivite.

Cui i se potriveşte machiajul în nuanţe de roşu?

  • persoanelor cu ten perfect, neted şi uniform, fără zone afectate de roşeaţă sau depigmentare – roşu accentuează vizibilitatea imperfecţiunilor;
  • persoanelor cu ten închis, cele mai bune nuanţe de ten fiind cele măslinii, deoarece tenul deschis poate căpăta un aspect palid, de stafie, la aplicarea fardului de pleoape în tonuri roşiatice;
  • persoanelor cu ochi închişi la culoare, de exemplu, cu ochi negri sau căprui, a căror adâncime poate fi intensificată cu un machiaj al ochilor în tonuri de roşu.

Cum se aplică fardul de ochi în nuanţe de roşu?

Posibilităţile sunt nenumărate, totul depinde de creativitatea dumneavoastră. Pentru a exemplifica, putem aplica doar o linie subţire de-a lungul rădăcinii genelor sau putem alege un fard de pleoape roşu.  Femeilor mai curajoase le recomand să încerce machiajul smokey eyes, completat cu cel îndrăzneţ de ochi de pisică. În orice caz, dacă nu doriţi să purtaţi un machiaj atât de frapant, puteţi alege un fard de pleoape în nuanţe roşiatice, dar doar ca un element delicat aplicat, de exemplu, în colţul ochiului sau doar pe pleoapa inferioară.

Trebuie să reţineţi aceste detalii!

Iată aici câteva sfaturi cu privire la modul în care se poate aplica machiajul în nuanţe de roşu. Le-am descoperit în timpul efectuării experimentelor mele încununate, într-o oarecare măsură, de succes cu farduri de pleoape în nuanţe de roşu. Prin urmare, aveţi încredere în mine, ştiu despre ce vorbesc 🙂

  1. Dacă decideţi să aplicaţi un machiaj de ochi în tonuri de roşu, evitaţi aplicarea unui ruj puternic. Accentuarea ochilor printr-un machiaj intens este complementar cu un ruj fie în culori neutre, fie în nuanţe naturale. Prin urmare, puteţi doar aplica un gloss de buze strălucitor pentru a avea un aspect minunat.
  2. Dacă este prima dată când utilizaţi produse cosmetice de ochi în tonuri de roşu, este mai indicat să începeţi prin a aplica mici porţiuni şi, treptat, zi după zi, să continuaţi cu un machiaj mai impunător. În acest mod veţi evita situaţiile în care în loc de un machiaj sexy smokey eyes, veţi obţine o pată inestetică mare şi roşie în toată zona ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.