Metode demonstrate de curăţare a pensulelor de machiaj

Metode demonstrate de curăţare a pensulelor de machiaj. Cum se procedează?

Folosesc zilnic pensulele de machiaj şi am doar un set de pensule, prin urmare, trebuie să le spăl în fiecare zi. Am renunţat de cele mai multe ori la utilizarea oricăror accesorii şi prefer mai degrabă să aplic fondul de ten şi fardul de ochi cu ajutorul degetelor, decât să pierd un sfert de oră spălând pensulele. Serios, mă trezesc chiar înainte de a trebui să plec la muncă, deci nu am suficient timp pentru asta.

Cum să spălăm pensulele de machiaj rapid şi eficient?
Care sunt cele mai bune metode de spălare a pensulelor de machiaj?

Machiajul realizat cu ajutorul pensulelor arată mult mai bine şi durează mult mai mult decât cel realizat în grabă cu ajutorul degetelor. M-am hotărât să găsesc cele mai bune metode de utilizare a pensulelor de machiaj fără a fi necesar să îmi pierd jumătate de zi spălându-le. În definitiv, nu îmi pot lăsa pensulele murdare, deoarece nu vreau să creez un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Cum am procedat?

Am testat tot felul de metode şi vi le recomand sincer pe oricare dintre cele descrise mai jos. Aceste metode accelerează procesul de spălare a pensulelor şi le fac mai curate decât metoda standard de spălare cu ajutorul mâinilor.

Opţiunea nr. 1 — pentru cele înstărite

Există dispozitive speciale concepute pentru curăţarea pensulelor, acestea fiind cea mai rapidă şi cea mai confortabilă metodă de a scăpa de problema pensulelor murdare. Din păcate, această metodă este, de asemenea, şi cea mai costisitoare. Combinaţia de mini spălător şi uscător funcţionează super rapid (câteva secunde) şi este o soluţie convenabilă, totuşi, preţul este imens. Dacă vă puteţi permite acestă metodă, v-o recomand — tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi pensulele în dispozitiv, să-l porniţi şi, imediat, acestea sunt perfect curate.

Opţiunea nr. 2 — pentru cele cu degete mici

Acest dispozitiv foarte popular se numeşte BrushEgg. Este fabricat din silicon şi are o textură specială care facilitează eliminarea murdăriei care se acumulează între perii pensulelor. Un aspect demn de menţionat este că acest dispozitiv trebuie manevrat cu 2-3 degete, atât este de mic. Prin urmare, dacă aveţi degete ceva mai mari şi pensule foarte groase, această soluţie va fi obositoare. Este utilă pentru cele cu mâini mici şi, de asemenea, cu pensule mici.

Opţiune nr. 3 — pentru cele exepeditive

BrushEgg poate fi simplu înlocuit cu obiecte pe care le ţineţi prin casă. Pensulele de machiaj pot fi spălate, de exemplu, cu o mănuşă de silicon, utilizată, de obicei, pentru masajul corpului, care are o textură specială, dar care este ceva mai mare. Dacă aveţi copii, puteţi utiliza padul Lego (fără nicio glumă) pentru a vă spăla pensulele în acest mod.

Testaţi una dintre metodele mele şi spuneţi-mi ce rezultate aţi obţinut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.