Nisip pe picioare. Cum să faceţi timpul petrecut pe plajă mai plăcut?

Sezonul de vacanţă este în plină desfăşurare, deci presupun că majoritatea dintre dumneavoastră îşi petrece timpul pe plajă, indiferent dacă este pe malul mării, pe o plajă urbană sau pe malul unui lac. Indiferent de locul unde ne petrecem serile plăcute de vară, problema rămâne neschimbată – nisipul galben care aderă pe tălpi şi picioare este dificil de îndepărtat!

Ador să-mi petrec timpul pe plajă, dar…

Petrecerea timpului liber lângă apă este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Iubesc să îmi petrec serile de vară pe malul lacului local. Într-adevăr, odihna pe plajă are avantajele sale şi este una dintre cele mai populare activităţi din timpul verii. (În orice caz, unele persoane consideră plaja doar ca o baie de soare = nicio mişcare.)

Din nefericire, a sta pe plajă are şi dezavantaje, precum, acest nisip perete-la-perete. Ajunge peste tot şi chiar după o scurtă baie în lac (mare, piscină sau orice alt loc), aderă pe picioare, pulpe, coapse şi chiar şi în alte părţi ale corpului. Acest strat de nisip este dificil de îndepărtat fără a irita pielea, deoarece încercarea de a scutura nisipul poate fi comparată cu o tehnică mecanică de peeling puternic, pe care nu dorim să o aplicăm la nivelul pielii noastre.

Care este cea mai uşoară metodă de a vă curăţa picioarele de nisip?

Există o metodă uşoară (am descoperit-o recent 😉 ) care va ajuta la menţinerea nisipului afară din încălţăminte. Data viitoare când mergeţi pe plajă, luaţi talc sau pudră de bebeluşi cu dumneavoastră. Aplicarea talcului la nivelul picioarelor umede sau acoperite de nisip facilitează îndepărtarea imediată a nisipului. După ce aţi ieşit din apă, aşezaţi-vă pe un prosop şi aplicaţi talc la nivelul picioarelor. Masaţi pielea. Aceasta va face ca produsul cosmetic să absoarbă umezeala. Drept consecinţă, nisipul va cădea singur.

Asta nu este tot, am câtevă trucuri suplimentare pentru dumneavoastră. Cred că le veţi găsi utile.

Trucuri pentru plajă – Extra

  1. Puneţi telefonul mobil într-o pungă de plastic obişnuită pentru a preveni contactul dispozitivului cu apa, murdăria, nisipul şi alţi factori care îl pot deteriora.
  2. În loc de a lua un prosop, utilizaţi un cearceaf. Dacă plasaţi obiecte grele pe colţuri (un rucsac sau o geantă) şi puneţi marginile cearceafului în sus, „cuibul” dumneavoastră nu va fi afectat de nisip.
  3. În loc de a folosi un produs cu miros neplăcut şi chimic împotriva insectelor, acoperiţi pielea cu ulei de copii. Deşi nu ţine insectele la distanţă la fel de bine, previne înţepăturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.