cum să vă îngrijiţi pielea

Sunt consilierul dumneavoastră de îngrijire a pielii şi vă voi spune cum să vă îngrijiţi pielea

Tenul mea este mixt. Al dumneavoastră?
Gras? Uscat? Mat? Matur? Acneic

Indiferent de problemele tenului dumneavoastră, există întotdeauna o soluţie pentru a-l trata. Cumva, nu vă puteţi descurca singure cu imperfecţiunile pielii, experţii în estetică ridică din mâini neputincioşi iar dermatologii nu cunosc sursa afecţiunii. Sună familiar? Sunt convinsă că da. Există totuşi o altă soluţie, cunoscută sub numele de îngrijirea holistică a pielii. În această postare, vă voi explica despre ce este vorba.

Piele frumoasă = Piele sănătoasă

Există o mulţime de factori care influenţează modul în care arată tenul dumneavoastră, şi aceştia includ stilul de viaţă, precum şi factori proveniţi din mediul extern. Abordarea holistică în îngrijirea pielii ia în considerare toate aspectele care pot avea impact asupra aspectului nostru. Aplicarea unei alte creme faciale exclusive nu va ajuta la rezolvarea problemelor de piele, dacă alţi factori de deteriorare rămân neschimbaţi. Aş dori să vă convinng că datorită îngrijirii holistice a pielii, putem obţine efecte mult mai puternice. O piele mai frumoasă este rezultatul unei acţiuni care vizează multe aspecte, iar cele mai importante dintre acestea sunt cele descrise mai jos.

Atenţie la produsele cosmetice colorate

Condiţia vizibil înrăutăţită a tenului este, în cele mai multe cazuri, cauza machiajului. Cum este posibil? Cele mai nocive pentru pielea noastră sunt ingredientele incluse în produsele cosmetice colorate, precum talc, pigmenţi, siliconi, ceruri, parafină şi parfumuri. Este dificil să evităm astfel de substanţe în produsele de machiaj, prin urmare, achiziţionarea unui set de produse cosmetice care nu prezintă risc pentru sănătatea pielli nu este o sarcină uşor de îndeplinit.

Nu aveţi încredere în produsele eco

O abordare eco în îngrijirea pielii este importantă, dar nu cea mai importantă. Printre toate aceste produse cosmetice naturale, puteţi descoperi unele produse care, în ciuda conţinutului bogat de substanţe vegetale, nu sunt potrivite pentru pielea noastră. Pur şi simplu, puteţi avea alergii la unul dintre ingrediente, cauzând astfel mai mult rău decât bine. De exemplu, uleiul de cocos, atunci când este aplicat la nivelul pielii uscate şi acneice poate deteriora şi mai mult condiţia acesteia!

Modificaţi-vă dieta

Sunteţi ceea ce consumaţi. Sună a truism? Poate, însă este adevărat. Condiţia pielii noastre este determinată din interior, ceea ce înseamnă că tot de consumăm se reflectă în starea tenului. Recomand introducerea în dietă a următoarelor alimente: nuci, peşte, produse integrale, precum şi legume şi fructe bogate în antioxidanţi. Încercaţi să consumaţi în fiecare zi o cantitate corespunzătoare de apă. În curând veţi descoperi un ten care vă va mulţumi printr-o stălucire superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.