Sunt pro, dumneavoastră? De ce să alegem produse naturale de frumuseţe?

Bună, fetelor!

Voi încerca să vă conving că produsele naturale de frumuseţe sunt cele mai bune pentru pielea noastră. Acestea protejează şi conferă nutriţie. Nu reprezintă un risc pentru mediul înconjurător şi sunt extrem de eficiente. Aflaţi argumentele mele pentru o îngrijire naturală a pielii.

Produsele cosmetice naturale sunt cele mai bune deoarece…

… protejează pielea. Doar produsele naturale pot proteja complet pielea de factorii adverşi nocivi. Deşi substanţele sintetice pot, de asemenea, acţiona în acest scop, acestea sunt concepute în laborator şi nu au nimic în comun cu Mama Natură. În plus, ingredientele naturale sunt sigure şi nu cauzează iritaţii (cu excepţia cazurilor în care aveţi ghinion şi sunteţi alergice). Acest tip de produse apără pielea împotriva luminii solare, radicalilor liberi, ridurilor şi petelor pigmentare.

… includ vitamine, minerale şi o mulţime de alte substanţe nutritive. Evident, natura oferă cele mai bune beneficii pielii. De ce să vă îndopaţi cu suplimente alimentare? Puteţi consuma fructe dulci sau aplica o cremă cu substanţe organice. Pielea absoarbe cel mai bine vitaminele şi mineralele direct din sursele oferite de Mama Natură. Efectele sunt vizibile după câteva aplicări cu astfel de produse cosmetice.

… nu sunt testate pe animale. Acestea nu conţin igrediente de provenienţă animală! Acest tip de produse cosmetice sunt perfecte pentru vegani, vegetarieni şi pentru iubitorii naturii. Ce substanţe nu pot fi incluse în produsele ecologice? Ceara de albine, glicerolul, lanolina, proteinele de lapte, chihlimbarul cenușiu, cheratina, moscul şi multe altele. La cumpărarea unui produs natural, veţi şti că nici un animal nu a suferit pentru fabricarea produsului.

… aveţi grijă de mediul înconjurător. Ingredientele naturale nu reprezintă un pericol pentru mediu. În plus, acestea sunt comercializate în recipiente reciclabile. În timpul procesului de fabricare, sunt folosite materiale brute – sigure pentru oameni şi natură –.

… sunt eficiente. Produsele naturale pot acţiona la fel de eficient precum alte produse cosmetice disponibile pe scară largă în farmacii. Acţiunea ingredientelor oferite direct de Mama Natură este mult mai eficientă decât efectele produselor cosmetice de laborator. Produsele naturale pot trata orice problemă de piele, pot hidrata orice tip de păr şi pot îngriji unghiile.

Sper că v-am convins că puteţi avea încredere în produsele naturale de îngrijire! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.