Tot ce nu ştiaţi despre ondulatorul de gene. Gene frumoase imediat!

Genele înfrumuseţează întregul machiaj; prin urmare, merită să le îngrijim şi să le scoatem în evidenţă. După părerea mea, fardul de ochi perfect aplicat, decorat cu un tuş de ochi nu va avea un aspect plăcut dacă genele rămân scurte şi drepte. Din fericire, puteţi face miracole prin aplicarea câtorva straturi de rimel, doar dacă combinaţi puterea acestuia cu un ondulator de gene!

Ondulatorul de gene – iubit de femei, necunoscut bărbaţilor. Astăzi, vă voi dezvălui toate secretele legate de acest accesoriu simplu de înfrumuseţare.

Ca introducere, voi spune tuturor novicelor în domeniu ce este un ondulator de gene. Acesta este un articol de înfrumuseţare, conceput pentru a ondula genele. Forma sa se aseamnănă cu cea a forfecelor. În orice caz, lamele sunt înlocuite cu vârf filat, care strânge genele, oferindu-le forma dorită. Există două tipuri de ondulatoare de gene disponibile: mecanice (cele mai simple) şi electrice (acestea fixează efectul datorită temperaturii ridicate generate). De unde provin ondulatoarele de gene? Din păcate, nu am reuşit să obţin această informaţie, dar, cu siguranţă, acest dispozitiv este bine cunoscut de secole.

Prima dată. Ce ondulator de gene să cumpărăm?

În prezent, putem cumpăra diferite ondulatoare de gene din orice farmacie; acestea pot avea forme, culori şi pot fi de tipuri diferite, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Sunt câteodată uimită de cât de elegant poate fi acest tip de accesoriu. În ceea ce mă priveşte, sunt loială ondulatorului metalic de gene, cu perniţă de silicon pentru protejarea genelor şi acesta este exact tipul de ondulator pe care îl recomand începătoarelor. Vă încurajez să încercaţi această metodă de ondulare a genelor pentru a afla dacă este una potrivită şi convenabilă pentru dumneavoastră. De asemenea, merită specificat că există gene care nu pot fi supuse unor astfel de tratamente; prin urmare, orice ondulator de gene ar fi redundant în acest caz.

Instrucţiuni – Reţineţi aceste reguli!

Utilizarea neadecvată a ondulatorului de gene poate deteriora aspectul genelor, în loc de a-l îmbunătăţi. Cum se procedează în mod corespunzător? Cum se utilizează un ondulator de gene? În primul rând, nu ondulaţi genele care au fost deja acoperite cu rimel. Cred că aceasta este cea mai frecventă greşeală făcută de femei. Cu alte cuvinte, un ondulator de gene trebuie utilizat pe genele curate. În caz contrar, genele dumneavoastră se vor grupa. În al doilea rând, închideţi ochii şi strângeţi din dispozitivul de înfrumuseţare; va fi mai uşor să apucaţi toate genele. Atenţie! Nu treceţi ondulatorul de-a lungul genelor, aşa cum aţi face cu un dispozitiv de îndreptat părul. Deschideţi ondulatorul de gene, apucaţi genele, închideţi dispozitivul, deschideţi şi îndepărtaţi dispozitivul.

Truc ♥ Trasarea unei linii perfecte de machiaj cu ajutorul ondulatorului de gene

Ştiaţi că puteţi utiliza un ondulator de gene pentru a aplica o linie perfectă la nivelul pleoapelor? Înainte de a folosi dispozitivul, aplicaţi pe marginea ondulatorului de gene un creion cremos şi moale (pe marginea care atinge pleoapa superioară). Beneficiaţi de o linie perfectă care marchează rădăcina genelor superioare şi, în acelaşi timp, de gene curbate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.