Trucul meu. Cum să vă menţineţi picioarele netede după epilarea cu aparatul de ras?

Epilarea părului este o muncă de Sisif în procesul de îngrijire a corpului. Vă epilaţi picioarele şi după câteva zile, părul ţepos creşte din nou şi trebuie să începeţi întreaga procedură de la capăt! Din nou şi din nou şi din nou…

Ce puteţi face pentru a menţine aspectul neted al pielii după epilare?

Există câteva trucuri care pot fi încercate acasă pentru a beneficia de o piele netedă a picioarelor pentru mai mult timp decât de obicei. Orice femeie care nu-şi poate permite procedura de îndepărtare a părului prin laser ar trebui să fie familiarizată cu aceste metode. Un aparat de ras obişnuit poate fi, de asemenea, eficient, iar efectele pot dura mai mult decât de obicei, cu excepția cazului în care nu urmați sfaturile mele 😉

Efectuaţi peeling înainte de epilare

Este extrem de important să pregătiţi pielea pentru procedura de epilare. Peeling-ul corporal facilitează eliminarea celulelor moarte şi previne apariţia părului crescut sub piele. Granulele unor astfel de produse îndepărtează straturile subţiri de celule moarte, care acoperă părul fin. Din fericire, produsele cosmetice pe care doriţi să le utilizaţi pentru această procedură nu trebuie să fie achiziţionate în magazine, deoarece peeling-ul efectuat acasă este la fel de eficient, iar acestea pot fi peeling cu cafea, peeling cu zahăr sau peeling cu sare.

Aplicaţi produse de peeling imediat după baie

În loc de a întâmpina dificultăţi din cauza părului aspru şi a pielii uscate de dinainte de duş, îndepăraţi întotdeauna părului imediat după baie – procedura va fi mult mai facilă. Pielea nu este doar curată, ci şi moale şi mai bine hidratată. În plus, bulbii de păr sunt descoperiţi, datorită utilizării buretelui anti-celulită şi datorită temperaturii ridicate a apei, care deschide foliculii.

Utilizaţi un gel hidratant de duş

Pentru a economisi timp, ne epilăm picioarele în timpul duşului, atunci când aparatul de ras alunecă mult mai uşor pe pielea umedă, acoperită cu spumă. Reţineţi că gelul de duş nu poate fi comparat cu un gel sau o cremă decentă de epilare. Produsul conceput pentru îndepărtarea părului oferă o alunecare mai bună şi minimalizează apariţia iritaţiilor.

Adăugaţi o picătură de ulei în gel

Uleiurile mele vegetale preferate sunt, de asemenea, utile în timpul procedurii de epilare. Am testat asta singură şi pot confirma că orice ulei natural, precum uleiul de argan sau uleiul de migdale dulci, menţine pielea hidratată şi moale. De asemenea, uleiurile naturale conferă pielii fineţe, ceea ce reduce considerabil dificultatea procedurii de epilare.

Schimbaţi cu regularitate aparatul de ras

O greşeală colosală în timpul îndepărtării părului nedorit este de a utiliza un aparat de ras uzat. Nu faceţi asta! Nu numai că vă veţi irita pielea, dar există şi posibilitatea să întâmpinaţi dificultăţi la eliminarea tuturor firelor de păr cu un obiect atât de ineficient. Este mai bine să utilizaţi un aparat de ras mai ieftin, care va funcţiona eficient atunci când aplicaţi gel, decât să cumpăraţi un aparat de ras mai scump, pe care să-l schimbaţi rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.