laminarea sprâncenelor acasă

Nanobrow Lamination Kit – Cum a decurs laminarea sprâncenelor efectuată acasă?

Bună, doamnelor!

Pentru unele, postarea de astăzi va fi o mare surpriză, în timp ce altele probabil că au auzit deja de descoperirea în tratamentul de laminare a sprâncenelor. În trecut, această procedură putea fi efectuată doar într-un salon de înfrumusețare și nu nu mă surprinde deloc deoarece întregul proces părea extrem de complicat. În prezent, avem kituri minunate de laminare precum Nanobrow Lamination Kit, astfel încât putem efectua singure laminarea acasă. Cum? Vă voi explica și recomanda un kit bun de laminare a sprâncenelor!

Laminarea sprâncenelor acasă – nu este atât de dificilă cum credeați!

Laminarea sprâncenelor acasă a fost imposibilă până recent. Astăzi, tot ce aveți nevoie este un kit bun de laminare a sprâncenelor pentru a obține  rapid și ușor rezultate similare singure, ca și cum tocmai ați ieșit dintr-un salon profesional de înfrumusețare. În plus, pot economisi foarte mult dacă fac procedura acasă, deoarece am găsit cel mai bun kit de laminare a sprâncenelor pentru mine! Totuși, înainte de a vă descrie acest kit unic și minunat de lifting al sprâncenelor pe care doresc să vi-l recomand, cred că merită să vă explic ce este laminarea sprâncenelor în general. 

Ce este laminarea sprâncenelor?

Desigur, în afară că este una dintre cele mai populare tendințe de înfrumusețare din prezent, este, de asemenea, un tratament care vă remodelează sprâncenele și le fixează pentru câteva săptămâni. Simplu spus, laminarea sprâncenelor vă permite să vă periați sprâncenele așa cum doriți, de exemplu, în sus, în armonie cu tendința sprâncenelor soap brow, cu diferența că atunci când îndepărtați machiajul seara, clătiți și săpunul, iar laminarea sprâncenelor este durabilă: vă puteți bucura de sprâncene perfect stilizate timp de peste o lună fără a trebui să vă gândiți deloc la acestea, să efectuați retușări, să le periați, să aplicați machiajul sau să le stilizați. Sună minunat, nu-i așa? Îmi plac sprâncenele laminate deoarece nu trebuie să mă mai gândesc deloc la sprâncenele mele, pot avea certitudinea că arată întotdeauna impecabil și îmi machiez sprâncenele doar când am chef, de exemplu, când prefer un machiaj mai accentuat sau sprâncene mai intens definite sau când doresc să mă machiez ca distracție!<3 🙂

laminarea sprâncenelor acasă

Nanobrow Lamination Kit – laminarea facilă a sprâncenelor și efecte minunate

Este momentul acum să explic ce vă poate ajuta laminarea sprâncelor acasă să obțineți și să fiți sigure că efectele sunt la fel de minunate ca la salon. Totul se datorează produselor minunate. Un kit bun de laminare a sprâncenelor vă permite să vă stilizați singure sprâncenele, iar întreaga procedură decurge atât de rapid și ușor încât veți fi uluite!

Nanobrow Lamination Kit este un kit care mi-a depășit cele mai mari așteptări. Pur și simplu, nu doresc să încerc niciun alt kit deoarece acesta este atât de simplu, infailibil și eficace, dar și eficient și nu l-aș schimba pe niciun alt produs! De ce este acest kit de laminare a sprâncenelor atât de special?

  1. În primul rând, este rafinat: arată încântător și, cu siguranță, mai mult de un salon de înfrumusețare va dori să-l aibă în oferta sa; novicii îl vor adora în mod special, deoarece face laminarea sprâncenelor clientelor foarte simplă și, în plus, rezultatele sunt senzaționale.
  2. Are instrucțiuni precise; indicațiile sunt atât de bine descrise încât întreaga procedură este joacă de copii. Cred că, în prezent, probabil că până și un masaj cu gel sau gua sha este mai dificil decât laminarea sprâncenelor cu kitul Nanobrow! 🙂
  3. Include recipiente clar numerotate, astfel încât este imposibil să le confundați: în timpul laminării, veți ști întotdeauna care este următorul pe care trebuie să-l folosiți. Totuși, sunt doar 3 soluții diferite pentru a asigura că procedura nu este deloc complicată. 
  4. Laminarea sprâncenelor cu kitul Nanobrow durează foarte puțin timp: literalmente 15-20 de minute și ați terminat! Și trebuie să știți, am văzut descrieri ale altor kituri de laminare atât de complicate, iar întreaga laminare a sprâncenelor părea atât de îndelungată încât nu aș fi îndrăznit să o efectuez de una singură.
  5. Nanobrow Lamination Kit este, de asemenea, foarte accesibil, costând cât 1 tratament la un salon profesional de înfrumusețare! Acest kit va fi suficient pentru aproximativ 10 sau poate chiar 12 tratamente, așa că gândiți-vă câți bani puteți economisi!

Nanobrow Lamination Kit – laminarea sprâncenelor mele acasă pas cu pas

Laminarea sprâncenelor acasă – cum să procedați pentru ca totul să decurgă bine? De fapt, este atât de ușor încât m-am întrebat dacă să o descriu în întregime pe blogul meu, dar doar pentru a avea totul în același loc, vă voi spune cum mi-am laminat sprâncenele acasă.

  • În primul rând – mi-am îndepărtat machiajul de sprâncene și m-am asigurat că nu au reziduuri uleioase și le-am tapotat până s-au uscat. Dacă sprâncenele sunt acoperite de sebum sau orice alt strat uleios lăsat de uleiuri sau produse hidratante, trebuie să rețineți că produsele vor funcționa mai puțin eficient și nici rezultatele nu vor fi atât de bune. 
  • În al doilea rând – folosesc adezivul de sprâncene ca prim pas al laminării sprâncenelor. Aplic produsul la nivelul sprâncenelor mele. Este indicat să țineți adezivul la nivelul sprâncenelor o jumătate de minut și rețineți să nu depășească 50 de secunde. 
  • În al treilea rând – Nanobrow Lamination Kit conține încă două recipiente pe lângă cel de adeziv; așa cum am menționat, acestea sunt precis numerotate, astfel încât este imposibil să le confundați. Deci, acum, folosiți recipientul numărul 1 și aplicatorul cu care este echipat kitul și aplicați produsul la nivelul sprâncenelor. Rețineți să vă periați sprâncenele când aplicați prima soluție și să le oferiți forma dorită. Lăsați produsul să acționeze la nivelul sprâncenelor 5 sau 8 minute: totul depinde, evident, de desimea sprâncenelor voastre. Dacă sunt accentuate și foarte groase, trebuie să lăsați produsele să acționeze ceva mai mult. Îndepărtați-le cu o dischetă din bumbac după timpul specificat. 
  • În al patrulea rând – ați ghicit deja că este timpul pentru produsul numărul 2; acesta este un produs care vizează să vă fixeze sprâncenele pentru mai mult timp. Și pe acesta îl aplicați la nivelul sprâncenelor 5 sau 8 minute, în funcție de desimea acestora. La final, puteți peria delicat sprâncenele cu o periuță curată. Gata! Da, chiar ați terminat! Tocmai ați efectuat prima dumneavoastră laminare a sprâncenelor acasă, felicitări! 🙂

Nanobrow Lamination Kit – de unde se poate achiziționa?

Deoarece lăsați frecvent un comentariu sub postare, întrebând de unde puteți achiziționa produsul din recenzie, voi clarifica: acest kit de laminare este, cu siguranță, în oferta Rossmann, Douglas, Sephora sau a altor magazine de înfrumusețare, dar trebuie să recunosc că nu am verificat acolo deoarece prefer să cumpăr direct de pe website-ul Nanobrow. Are un magazin online minunat pe site și există o mulțime de produse de stilizare și îngrijire a sprâncenelor dintre care puteți alege. Prin urmare, vă încurajez să-l vizitați și nu mă refer doar la acest kit de laminare a sprâncenelor, ci și la alte cosmetice Nanobrow. Sau sunteți deja familiarizate cu aceste produse? Ați încercat deja laminarea sprâncenelor acasă cu Nanobrow Lamination Kit? Dacă da, spuneți-mi cum a fost experiența voastră cu acest produs! Sunt foarte curioasă ce rezultate ați obținut! Pupici, dragi cititoare <3 

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.