TOP 3: Metodele mele încercate și de încredere de a-mi păstra unghiile sănătoase și frumoase

Primăvara este aici, dar unghiile mele încă nu și-au revenit după răceala iernii și vântul aspru și… probabil vina mea a fost că nu am purtat mănuși și nu am aplicat prea des cremă de mâini… Și unghiile tale au o stare mai proastă? Unghiile fragile și despicate au fost de mult timp o parte a aspectului meu.

Dacă și pe tine te deranjează unghiile tale, sigur îți va plăcea această postare. Permiteți-mi să vă împărtășesc tratamentele încercate și testate de mine pentru unghii sănătoase și puternice, balsamurile mele preferate și uleiurile naturale pe care le folosesc eu pentru hidratare.

Ce anume înrăutățește aspectul unghiilor?

Am citit odată o lucrare științifică ce menționa că unghiile sunt extrem de asemănătoare cu părul. Sună logic, deoarece atât unghiile, cât și părul sunt compuse din cheratină. Dacă unghiilor le lipsește cheratina, devin fragile și încep să se despice. Ce cauzează aspectul neplăcut al unghiilor?

Principalele cauze ale unghiilor fragile includ oboseala corpului, boli, greșeala/lipsa îngrijirii unghiilor. Cu toate acestea, există și alte lucruri ce le afectează:

  • dieta: ar trebui să fie bogată în vitamine și minerale (zinc, siliciu).
  • îngrijirea unghiilor: o loțiune pentru mâini funcționează excelent atât pentru mâini, cât și pentru unghii.
  • stres: stresul prea des și prea mult fac unghiile să sufere.
  • boli: nu doar afecțiuni ale dermatologilor; boli generale, cum ar fi gripa, afectează și unghiile.
  • manichiură: manichiură cu gel realizată greșit.

Cum vă îngrijiți cel mai bine unghiile?

Desigur, acestea sunt cele mai populare cauze ale unor unghii fragile. Dar care sunt remediile? Cel mai simplu mod de a le restabili sănătatea și de a le întări este să faceți tot posibilul pentru a elimina agresorii. Cu alte cuvinte, mâncați o dietă sănătoasă, relaxați-vă și treceți la o manichiură naturală, fără gel și lămpi UV.

Mai presus de toate, ce contează cel mai mult este îngrijirea potrivită cu produsele de tratament. Alegerea este una personală. Există balsamuri pentru unghii, uleiuri naturale presate la rece, măști DIY și tratamente. Vă prezint TOP 3 METODE DE A OBȚINE UNGHII FĂRĂ CUSUR. Sunteți gata să le aflați? Bucurați-vă!

TOP 3 METODE DE A OBȚINE UNGHII FRUMOASE

[1] Irreplaceable Nanoil Castor Oil

Uleiul meu de top în ceea ce privește îngrijirea unghiilor este Nanoil Castor Oil (organic, presat la rece, nerafinat, pur și simplu ulei de calitate superioară). Îl țin în apropierea canapelei, pentru a-l aplica pe unghii ori de câte ori mă uit la o emisiune TV. Este atât de simplu!

Uleiul de ricin întărește unghiile și le oferă rezistență împotriva daunelor. De când am început să folosesc Nanoil în fiecare zi (sau aproape în fiecare zi, pentru că uneori pur și simplu uit de el), unghiile mele au crescut mai repede. De aceea cred că ar trebui și voi să încercați Nanoil Castor Oil, mai ales pentru că are un preț foarte convenabil.

[2] Sally Hansen Nail Rehab Conditioner

Adepții îngrijirii unghiilor – ca și mine, de altfel – trebuie să cunoască deja acest balsam de unghii ușor de utilizat, ce oferă strălucire. Nu cred că nu o cunoașteți pe Sally Hansen, ea vinde cele mai bune produse de unghii de pe piață. Și Nail Rehab este unul dintre acestea – acest balsam dedicat unghiilor deteriorate m-a ajutat să întăresc unghiile mele extrem de moi, despicate și subțiri pe care le-am avut după ce am renunțat la manichiura cu gel.

Care este efectul? Sally Hansen Conditioner reconstruiește unghiile, dar înainte să facă acest lucru, produsul le acoperă cu un strat neted și puternic, oferindu-le rezistență împotriva daunelor. Atât de cool!

[3] Soluție pentru unghii cu gelatină DIY

Nu în ultimul rând, puteți aplicaa un tratament DIY dacă vreți să cheltuiți mai puțini bani. Cel mai bun tratament pentru întărirea unghiilor de acasă. Aveți nevoie de un singur ingredient – gelatină. O notă pentru vegani: din păcate, aceasta trebuie să fie gelatină animală, ce conține un amestec de proteine ​​și peptide (inclusiv colagen) esențiale pentru unghiile deteriorate.

Cea mai crucială etapă: cum vă întăriți unghiile folosind gelatina? Foarte ușor! Turnați apă fiartă peste gelatină, amestecați și o lăsați să se răcească. Apoi, pur și simplu înmuiați unghiile timp de aproximativ două minute. La final spălați-le.

SIGUR FUNCȚIONEAZĂ!

Sper că v-au plăcut ideile mele pentru repararea unghiilor deteriorate. Poate ați găsit aici un tratament perfect pentru unghii. Spuneți-mi în comentarii. Împărtășiți-vă modalitățile voastre de a vă păstra unghiile sănătoase și minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.