TEST: Chiar este eficient serul de gene Lashcode?

Bună, fetelor!

Astăzi, vom discuta despre gene și despre cum să le îngrijim în mod corespunzător. Probabil că deja știți, dar am folosit câteva balsamuri/produse de înfrumusețare/seruri de gene și, după cum puteți observa, încă există ceva nou de încercat. Acum câteva săptămâni, am cumpărat serul de gene Lashcode și nu m-am putut abține din a scrie o recenzie. Prin urmare, am început să-l testez pentru a scrie această postare – este plin de impresiile mele și de date esențiale despre serul Lashcode. Dacă acest subiect vi se pare interesant, vă invit să citiți mai departe.

Totuși, înainte de a vă prezenta părerea mea despre serul Lashcode, aș dori două lucruri: să vă reamintesc câteva aspecte esențiale despre gene și câteva obiceiuri bune de îngrijire a genelor.

GENE: SFATURI DE ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Fiecare geană nu este nimic altceva decât un fir de păr, prin urmare, este necesar să acordați aceeași atenție genelor ca părului capilar. Este mult? Asta, de fapt, este un lucru bun deoarece genele nu numai înfrumuseţează ochii – aceste mici fire de păr ne și protejează ochii de praf, impurități și insecte.

Genele contează! Acesta este motivul pentru care trebuie să le acordați atenție și îngrijire specială – delicată, minuțioansă și eficientă.

Ce posibilități avem? O mulțime! Blogurile, de exemplu, sunt minunate pentru a găsi numeroase ghiduri despre cum să consolidăm genele folosind remedii acasă, printre care uleiul de ricin ieftin și eficient este menționat cel mai frecvent. Știți ce? Pentru mine, există cosmetice mai bune de folosit decât acest ulei dens și uleios care, de cele mai multe ori, îmi alipește genele. Sugestia mea este un ser de gene bun care, aplicat cu regularitate, vă va ajuta la regenerarea, hrănirea, hidratarea și consolidarea genelor. Cel mai important este să alegeți un ser care chiar acționează.

LASHCODE: CEL MAI BUN SER DE GENE

Ca să fiu sinceră, mi-am expus genele la diferite produse – nu a fost întotdeauna un succes, câteodată genele mele au devenit și mai slăbite și a trebuit să le reanimez folosind alte balsamuri de gene…

Cred totuși că experiența mea cu serurile/balsamurile de gene care s-au dovedit a fi ineficiente este acum de domeniul trecutului! Cum știu asta? Simplu, am descoperit un ser de gene extrem de bun – Lashcode. Deja am folosit rimelul Lashcode de care m-am îndrăgostit (și încă sunt îndrăgostită). De aceea, m-am gândit să încerc și acest ser, doar pentru a-mi expune genele la o îngrijire exhaustivă. De fapt, îmi place ideea unui astfel de duo.

Am comandat serul de gene Lashcode aici:

lashcode.ro

Am plătit mult? După părerea mea, nu. Pentru mine, prețul Lashcode este un preț bun raportat la valoarea produsului – efectele sunt minunate și eficiența ridicată. Dacă aș compara prețul Lashcode cu cel al altor seruri pe care le-am folosit, aș spune că Lashcode este cea mai bună alegere.

LASHCODE EYELASH SERUM: INGREDIENTE & BENEFICII

Ce îmi place la astfel de formule? Faptul că nu sunt exagerate. Serul Lashcode conține doar câteva ingrediente, dar ce ingrediente!

Trebuie să rețineți că Lashcode este unul dintre serurile de gene cu o compoziție într-adevăr remarcabilă. Dacă sunteți curioase și doriți să aflați lista completă de ingrediente, accesați website-ul menționat mai devreme. Acest ser de gene își datorează puterea substanțelor naturale din compoziție și conține tot ce este esențial pentru sănătatea genelor: ceva hidratant, ceva care îmbunătățește procesul de creștere a genelor, ceva care regenerează genele și, evident, ceva care hrănește genele.

Datorită acestor ingrediente, serul de gene Lashcode:

  • menține nivelul corespunzător de hidratare și nutriție al genelor
  • întărește, regenerează și previne căderea genelor
  • stimulează foliculii pentru a facilita creșterea mai rapidă a genelo
  • alungește, îndesește și volumineazează genele
  • protejează genele împotriva semenelor de îmbătrânire și a deteriorării

Cred că acum doriți să mă întrebați dacă serul Lashcode vă va ajuta să soluționați orice problemă care poate afecta genele și dacă face asta, când ar trebui să optați pentru acest ser. Am un singur răspuns – optați pentru serul Lashcode atunci când genele dumneavoastră sunt subțiri, fragile și scurte. Cu alte cuvinte, dacă nu sunteți mulțumite de aspectul genelor, încercați serul de gene Lashcode!

LASHCODE EYELASH SERUM: IMPRESIILE MELE

Cum a acționat serul Lashcode la nivelul genelor mele? În primul rând, îmi place designul și faptul că tubul este mai mare decât cel mai produselor obișnuite de îngrijire a genelor – dar știu că efectele sunt cele mai importante.

Am început să aplic serul de gele Lashcode acum aproximativ 4 săptămâni. A trebuit să aștept 2 săptămâni pentru a observa primele efecte care, ca să fiu sinceră, nu au fost deloc spectaculoase. Am observat doar că genele au devenit mai întunecate și mai lucioase. Zi de zi, totuși, am putut observa cum devin mai rezistente, mai groase și mai lungi. În prezent, sunt în a cincea săptămână de tratament și sunt super mulțumită de efecte. Acum, am gene mai groase, mai accentuate și mai bine definite, exact ceea ce îmi doream să obțin!

În ceea ce privește aplicarea Lashcode, nu am întâmpinat absolut nicio o problemă – pensula subțire facilitează distribuirea serului de-a lungul rădăcinilor genelor. Serul rămâne pe pleoape – fără a picura, fără a se scurge, fără a crea dificultăți!

Evaluarea mea: 9/10*

*  Am scăzut un punct deoarece Lashcode nu este singurul ser de gene incredibil, deși este, cu siguranță, unul dintre produsele mele preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.