nanoil hair styling spray

Cum să ne îngrijim părul în timpul stilizării termice? Nanoil Hair Styling Spray pentru un păr superb & rezistent la deteriorare

Visați la o coafură uimitoare, dar vă luptați să disciplinați părul rebel în fiecare dimineața… ei bine, și eu. De obicei, sfârșeam cu o coadă împletită deoarece nu-l puteam coafa în niciun alt mod. Apoi, am descoperit un produs superb care chiar mă ajută să-mi aranjez părul – pot obține coafura dorită de parcă tocmai am ieșit de la coafor!

Nanoil Hair Styling Spray – un produs care vă permite să creați orice coafură!

Acest primer pentru toate tipurile de păr este unul dintre cele trei spray-uri Nanoil concepute pentru stilizare părului. Puteți citi mai multe despre acest produs pe www.nanoil.ro și, de asemenea, îl puteți achiziționa de pe website. Spray-ul de protecție termică Nanoil merită, cu siguranță, încercat dacă folosiți cu regularitate placa sau ondulatorul de păr. Toate spray-urile au un aspect în comun: produc efecte uimitoare ca de salon. Să trecem acum la eroul de astăzi.

Nanoil Hair Styling Spray este un produs de stilizare cu formulă ușoară. Datorită formei de spray, este simplu de aplicat. Pur și simplu, pulverizați produsul și periați părul. Produsul oferă finețe, făcându-l mai ușor de aranjat, pentru a putea crea cele mai elegante coafuri. De asemenea, Nanoil Hair Styling Spray oferă mai multă rezistență coafurii. Nu ezitați să-l folosiți indiferent dacă aveți părul des și dificil de stilizat sau fragil și fin – spray-ul nu are efect de supraîncărcare a părului. Oferă părului forma dorită și menține elasticitatea naturală a podoabei capilare.

spray pentru facilitatea stilizării părului nanoil

De ce vă recomand Nanoil Hair Styling Spray?

  1. Este un primer excelent de stilizare, ajută la crearea oricărei coafuri și oferă întotdeauna părului un aspect frumos și natural fără a-l lăsa lipicios sau aspru. Astfel, chiar și cel mai rebel păr devine ușor de stilizat.
  2. Este un spray fixativ minunat – conferă imediat mai multă rezistență coafurii pentru a se menține impecabilă toată ziua indiferent de condițiile atmosferice!
  3. Este singurul primer de stilizare pe care îl cunosc care conține ingrediente de îngrijire a părului în profunzime. Nanoil Hair Styling Spray este bogat în vitamina B5 (pantenol) și ulei de ricin. Ambele substanțe sunt foarte apreciate, testate și de încredere în îngrijirea părului. Acestea previn deteriorarea și deshidratarea, mențin sănătatea părului, consolidează și hidratează și oferă părului netezime și strălucire.
  4. În plus, Nanoil Hair Styling Spray are o consistență ușoară și este non-uleios, astfel încât nu va supraîncărca părul. Produsul a fost încercat și testat de numeroase femei care susțin că garantează cele mai uimitoare coafuri, efectuate rapid, fără a provoca rigiditate și fără a lăsa reziduuri albe, care apar, de obicei, în urma aplicării spray-urilor și spumelor de păr, mai ales când periați părul.

Nanoil Hair Styling Spray – cum se aplică?

Folosirea produsului este joacă de copii. Pulverizați produsul în păr și asta este tot. Există trei metode de aplicare:

METODA 1: După spălare – pe părul uscat cu prosopul, înainte de uscarea cu foehnul.

METODA 2: Pe părul ud după umezirea acestuia cu apă sau distiliat de plante dacă nu-l șamponați; uscați-l și stilizați-l ca de obicei.

METODA 3: Poate fi aplicat și pe părul uscat – va fixa coafura.

Atât pentru azi. Vă doresc o coafură fabuloasă și sănătoasă! <3

nanoil hair styling spray

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.